ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΟΔ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

O ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ "ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΑ JOUNIOR TOY ΔΙΓΕΝΗ
           
           Την τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΟΔ ανέλαβε από σήμερα, ο εκ των μέχρι πρότινος αρχηγών του Διγενή Λακκώματος Ηρακλής Γεωργιάδης, ο οποίος "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μετά από μια λαμπρή παρουσία στα γήπεδα.

           Ο 33χρονος πλέον προπονητής, ξεκινάει μια νέα καριέρα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, σε μία δύσκολη εποχή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με μοναδικό στόχο να οδηγήσει τον ΠΑΟΔ σε επιτυχίες! Το βιογραφικό του Ηρακλή Γεωργιάδη είναι αξιοζήλευτο, καθώς εκτός από πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA, ενώ στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε σε αρκετούς συλλόγους. Πιο συγκεκριμένα:
          Τα τρία τελευταία έτη φόρεσε την "βαριά" φανέλα του Διγενή Λακκώματος, όπου την περίοδο 2010-2011 κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χαλκιδικής, την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Χαλκιδικής και συγχρόνως την δεύτερη τιμητική θέση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Τέλος, την σεζόν που μόλις τελείωσε (2012-13), πανηγύρισε την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική, ενώ παράλληλα ήταν και προπονητής τα τελευταία 2 χρόνια στο παιδικό τμήμα του συλλόγου, όπου κι εκεί οδήγησε την ομάδα σε επιτυχία, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά που συμμετείχε στην Θεσσαλονίκη ενω συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ της ΕΠΣ Χαλκιδικής της ομάδας του ΔΙΓΕΝΗ οπου προπονούσε ο Γιάννης Παπαποστόλου.
              Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ήφαιστο Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια μετεγράφη στην θρυλική τότε ομάδα των Λύκων, όπου έμεινε για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Μετά αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Θερμαϊκό Θέρμης, άλλα τόσα στον ΠΑΟΔ, όπου στη συνέχεια βρέθηκε στον Διγενή Λακκώματος, για να ολοκληρώσει μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα.
              Οσοι γνωρίζουν τον Ηρακλή Γεωργιάδη, ξέρουν καλά ότι πρόκειται για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, με ήθος, εξαίρετη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων και πάνω απ' όλα εργατικό, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα, όπου και να αγωνίστηκε. Τέλος, μελανό σημείο για τον ίδιο την σεζόν που μας πέρασε, ήταν η αποβολή του στον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής κόντρα στον Απόλλωνα Αρναίας, από τον διαιτητή Τσακαλίδη, η οποία ήταν πέρα για πέρα άδικη και που του στοίχισε την συμμετοχή του στον τελικό. Το γεγονός αυτό τον στεναχώρησε αρκετά, καθώς εκτός από όλα τα παραπάνω, πρόκειται για έναν άνθρωπο που τον διακατέχει το αίσθημα της δικαιοσύνης. H "οικογένεια" του Διγενή  Λακκώματος τον ευχαριστει θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχεται καθε επιτυχία στο δύσκολο εργο του που αναλαμβάνει.