Ο Στέφανος Αθανασιάδης γνωρίζει πως φέτος θα έχει περισσότερες ευθύνες στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν πιστεύει ότι θα παίζει σε άδεια Τούμπα καθώς ο κόσμος θα στηρίξει τον «δικέφαλο».
Αποσπάσματα από όσα στη SportDay:
Η σεζόν που πέρασε τι αίσθηση σου άφησε;
«Για εμένα ήταν μία καλή χρονιά, αφού ήταν και η πρώτη όπου είχα τόσες πολλές συμμετοχές. Πιστεύω ότι αντεπεξήλθα σε ό,τι μου ζήτησε ο προπονητής».
Μετά τα όσα πέτυχες πέρυσι, μήπως μεγαλώνουν πλέον και οι ευθύνες σου;
«Σίγουρα θα έχω περισσότερες ευθύνες, από εκεί και πέρα όμως και ο κόσμος θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμένα. Το ξέρω και το περιμένω και είμαι έτοιμος γι' αυτό».
Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει φέτος ένα διαφορετικό σύστημα, όπως το 4-4-2. Θα προλάβετε να το αφομοιώσετε μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν;
«Θα είμαστε έτοιμοι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το πιστεύω. Από εκεί και πέρα αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δεν το ξέρουμε το σύστημα και γι' αυτό θα το δουλέψουμε εδώ αρκετές ημέρες».
Ξέρεις ότι τα διαρκείας δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Σκέφτεσαι ότι φέτος θα παίζεις σε άδειο γήπεδο;
«Οχι. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας αφήσει και δεν θα μας στηρίξει. Σε αυτούς στηρίζεται ο ΠΑΟΚ και αν αυτοί δεν είναι κοντά στην ομάδα, τότε και η ομάδα δεν θα είναι καλά».
Νιώθεις ότι ο ΠΑΟΚ πέρυσι έπαιζε με μεγάλη αφέλεια; Συνολικά ως ομάδα, αλλά και εσείς;
«Αυτό που εγώ θέλω να πω για πέρυσι είναι ότι πολλές φορές μπαίναμε στο γήπεδο και δεν ξέραμε τι θέλαμε από το παιχνίδι. Εγινε πολλές φορές και ήταν πολύ άσχημο για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Και ο προπονητής και οι παίκτες σαφώς και πρέπει να έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης».