ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

«Φιλική» νίκη 1-0 της Εθνικής Νέων επί της Κύπρου στο κατάμεστο Στάδιο της Ν. Τρίγλιας.

Κατάμεστο το γήπεδο της Ν. Τρίγλιας.......
Ακούγεται ο Εθνικός Υμνος με το χέρι στην καρδιά και οι 22 ποδοσφαιριστές.......

Οι αρχηγοί των ομάδων με τον διαιτητή Α. Σημαιάκη και τους βοηθούς Γ. Κελάζογλου και Σ. Γούτα  της ΕΠΣ Χαλκιδικής.
 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ  (1-0)
a
Άριστη η φιλοξενεία και η οργάνωση του  αγώνα απο την ΕΠΣ Χαλκιδικής!!!!!

Χάρη στο εκπληκτικό γκολ με μακρινό δυνατό σουτ του Κρητικού στο 38΄, η Εθνική Νέων επικράτησε 1-0 της Κύπρου στο Δημ. Στ. Τρίγλιας Χαλκιδικής, στο τελευταίο της αγωνιστικό τεστ ενόψει της συμμετοχής της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 (Πορτογαλία, 28/5-2/6).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη, σχεδόν, τη διάρκειά του και έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το υπέρ της σκορ, με σπουδαιότερες τα τετ-α-τετ των Δώνη (22΄), Κρητικού (37΄), Νιούμαν (79΄, 88΄) και Μήλιου (87΄).
΄Αριστη η διαιτησία του Απόστολου Σημαιάκη (Γ. Κελάζογλου - Σ. Γούτα) της ΕΠΣ Χαλκιδικής

                                                                                                                                                      ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Σάλιακας, Μυρθιανός (56΄ Σωτηράκος), Δαμιανάκης (70΄ Παντελάκης), Βλάχος (70΄ Φάζος), Τζανουλίνος (56΄ Μήλιος), Δώνης (56΄ Νιούμαν), Βούρος (70΄ Ρούσσος), Δεληγιαννίδης, Φούντας, Κρητικός (70΄ Γιούκαρης)

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγιώτου Κ., Ιωάννου Θ., Καρώ (51΄ Κουσουλός), Κοσμά (65΄ Σταυρινός), Παπαφώτης (65΄ Κουμής), Μακρής, Τζιάμμας (83΄ Φραγκέσκου), Θεράποντος (83΄ Ευσταθίου), Κωνσταντίνου (83΄ Φράγκου), Παναγιώτου Α., Ιωάννου Ν.

«Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο είχαμε συνοχή και δημιουργήσαμε περισσότερες επικίνδυνες φάσεις στην εστία των αντιπάλων. Θα επιδιώξουμε στο διάστημα που απομένει έως τις επίσημες υποχρεώσεις μας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που παρουσιάσαμε σήμερα. Στόχος μας είναι η πρωτιά στον όμιλο με Πορτογαλία, Βέλγιο και Ουαλία, που θα μας δώσει το εισιτήριο πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Παχατουρίδη.