ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Με δέκα παίκτες κάτω των 21 χρονών στην ενδεκάδα του ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ έχασε στην ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ απο τον τοπικό ΑΡΗ 4-0 για το κύπελλο, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις έχοντας όλο το μέλλον μπροστά τους αυτά τα αυθεντικά ταλέντα!!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (4-0)

Δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση ο Άρης, απέναντι στους "μπέμπηδες" του Διγενή του Τάσου Θεοδωρίδη, που έπαιξαν με 10 παίκτες κάτω των 21 ετών!!!!!. Σκόραραν οι Σιδηρόπουλος (10΄, προηγήθηκε σουτ στο δοκάρι του Τσούνγκο και στην επαναφορά το 1-0), Πάτσι (35΄) το 2-0, Νικολαϊδης (53΄ με απευθείας κόρνερ το 3-0), Δουρμούσης (68΄ με διαγώνια κεφαλιά, σε σέντρα του Κωνσταντάγκα το 4-0). Στο 63΄ ο Τσούνγκο είχε κι άλλο κάθετο δοκάρι, στο 20΄ και 70΄ ο τερματοφύλακας Λειβαδιώτης του Αρη απέκρουσε σωτήρια σε τετ-α-τετ του Βαλάντη Σέρα και στο 88΄ φάουλ του Ανατολίτη. Πολύ καλή η διαιτησία του Δημητριάδη (Πασαλής, Ποντικέρης).
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ: Θ. ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ, Βαγιανής, Ρίτσα, Κανάνι (46΄ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΓΚΑΣ), Κ. Λειβαδιώτης (46΄ Βούλγαρης), ΔΟΥΡΜΟΥΣΗΣ, Σιδηρόπουλος (46΄ Παγίδας), Ευσταθίου, ΤΣΟΥΝΓΚΟ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (52΄ Αλεξάκης), Πάτσι.
ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Κουρατζίνος, ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ, Τσακλίδης, Δερνεξής, ΤΖΟΒΑΣ, ΦΟΙΤΑΣ, ΣΕΡΑ, Παναγιωτίδης,
ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ