ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!! Ο ΠΟΛΥΣΚΟΡΕΡ ΝΤΙΝΟΣ ΔΟΚΛΟΔΗΜΟΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ !!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Dinos Doklodimos, άτομα που στέκονται
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Dinos Doklodimos, άτομα που στέκονται
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Dinos Doklodimos, άτομα που στέκονται, κείμενο που λέει "8 DIGENIS f.c. 10"
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Dinos Doklodimos, άτομα που στέκονται
Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Χαλκιδική αφου ενας παίκτης ΚΟΣΜΗΜΑ για το ποδόσφαιρο του νομού μας για το ΗΘΟΣ του αλλα και για την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ θα ξαναφορέσει στο στήθος του το σήμα του ιστορικού ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, αφου πέρασε απο αρκετές ομάδες οπου οι αντίπαλοι του τερματοφύλακες μαζέψαν πάμπολες φορές την μπάλα απο το πλεκτό!! Σημαντική η συνεισφορά του πρώην προέδρου της ομάδος και νυν μελος της εξελεγκτικής επιτροπής Τασου Ορτουλίδη καθώς και του Θανάση Αρκομάνη που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του συλλόγου και θέλανε διακαώς τον "δικό μας" Ντινο στον ΔΙΓΕΝΗ!!!
Ο ΝΤΙΝΟΣ ΔΟΚΛΟΔΗΜΟΣ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο ΛΑΚΚΩΜΑ, πέρασε απο ολα τα τμήματα υποδομών του ΔΙΓΕΝΗ οπου έφτασε να αγωνισθεί στην πρώτη ανδρική ομάδα και να κατακτήσει βασικός το πρωτάθλημα Χαλκιδικής ανεβάζοντας τον ΔΙΓΕΝΗ στην Δ΄ Εθνική αλλα και την κατάκτηση του Κυπέλλου!!! Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δ΄ Εθνική), του ΑΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ, του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ(κατέκτησε πρωτάθλημα), ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ (δευτεραθλητής) και ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ για 4 χρόνια οπου αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομαδος με 71 γκολ στα 4 χρονια που φόρεσε την φανέλα της ΘΥΕΛΛΑΣ αφου την ανέβασε και κατηγορία !!!!
ΝΤΙΝΟ ο ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ σε καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια μας, και σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία, τύχη, νίκες και πολλά πολλά γκόλ !!!!!

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΔΟΚΛΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΡΗΝΗΣ !!!!

"Ο Ντίνος Δοκλοδήμος αποτέλεσε την ενσάρκωση των αξιών που πρεσβεύει η Θύελλα Κρήνης: Αθλητικό Πνεύμα, Υγιής Ανταγωνισμός, Ήθος, Αγωνιστικότητα, Συναδελφικότητα, Συνέπεια. Συνέδεσε το όνομά του με το υπομονετικό χτίσιμο μίας ομάδας σε αυτές τις βάσεις, η οποία κατόρθωσε και πήρε ένα πρωτάθλημα με 13 βαθμούς διαφορά, με 104 γκολ σε μία αγωνιστική περίοδο, τον αποκλεισμό της στους 8 του Κυπέλου από ομάδα Γ΄ Εθνικής (Παλαιοχώρι) και την παραμονή της ομάδας στην Α1 Κατηγορία της Χαλκιδικής. Τιμήθηκε από την ομάδα μας, όντας Αρχηγός, δίπλα στους άξιους Αρχηγούς του χωριού μας και απολαμβάνοντας Τιμές Κρηνιώτη από εμάς τους Κρηνιώτες. Εύχομαι το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής να συνεχίζει να απολαμβάνει την παρουσία του, το ήθος του και το χαμόγελό του! Με τέτοιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απολαμβάνουν τον σεβασμό όλων, το άθλημα μόνον μπροστά μπορεί να προχωρήσει! Ντίνο σε χαιρετούμε με τον μέγιστο σεβασμό!!!!Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Dinos Doklodimos, κάνει ένα σπορ, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "PHOTO GRAPHY FENIA CHRISTIDOU"
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ανανέωσε για 5ο χρόνο ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κωνσταντινίδης με τον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος!!!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
 Σωτήρης Κωνσταντινίδης: «Ζωή σαν παραμύθι» – Enwsi.gr
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος ανακοίνωσε ότι ο πρωην Διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΗΡΑΚΛΗ Σωτήρης Κωνσταντίνιδης συμφώνησε με τον πρόεδρο του ΔΙΓΕΝΗ Σίμο Κοντούδη και ανανέωσε τη συνεργασία του για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο!!! Ετσι θα φορά και για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21 την φανέλα της ιστορικής ομάδας της Χαλκιδικής!!!!