ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Στο Διαβαλκανικό ο Γόμος.....Περαστικά Πέτρο και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!!!!! Ανθοδέσμη με ευχές έστειλε ο Ν. ΠΟΝ Καλλικράτειας!!!


 Το Δ.Σ., ο προπονητής Στέφανος Μπορμπόκης και οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Λακκώματος εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας  Πέτρο Γόμο,που νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με την Καλλικράτεια. 
      Ο Πέτρος  αποτελει με το ήθος του, την συμπεριφορά του και την ποδοσφαιρική του αξία παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας,  αγαπάει και τιμά την φανέλα της ιστορικής ομάδας του Διγενή μας.
       Σου ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά Πέτρο, ταχεία ανάρρωση  γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα  πιο δυνατός και σιδερένιος !!!!.

                                                                                             Ο Πέτρος Γόμος με δηλωσή του ευχαριστει την ομάδα της Καλλικράτειας:
"Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση τους ποδοσφαιριστες και το τεχνικό team της ομάδας του ΝΕΟΥ ΠΟΝΚ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ για τη στήριξη και τις ευχές προς το πρόσωπο μου . Εύχομαι στην ομάδα της ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ να πετύχει όλους τους στόχους της και να μην έχει ποτέ προβλήματα τραυματισμών... Μπράβο σας , τέτοιες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ομορφαίνουν το άθλημα μας ! Μακάρι όλες οι ομάδες να λειτουργούν-λειτουργησουν όπως εσείς σε αντίστοιχες περιπτώσεις!!!!Είμαι πολύ συγκινημένος με τη συμπαράσταση που μου δείχνουν οι συμπαίκτες μου αλλά και η διοίκηση της ομάδας μου.. σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη.. Αν και είμαι μαζί σας τόσο λίγο, σας νιώθω οικογένεια μου. Είμαι ευγνώμων!"