ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

"Κάηκε" το Λάκκωμα για την γιορτή του Στέφανου Αθανασιάδη!!!!!


O  Στέφανος Αθανασιάδης είχε χτες την ονομαστική εορτή του και είπε να το… κάψει μαζί με συγγενείς και φίλους στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ανάμεσα τους και ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
klaous_party
Το γλέντι στο σπίτι του στο Λάκκωμα του διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με ζωντανή μουσική και ποντιακά τραγούδια, που ενθουσίασαν ακόμη και όσους δεν κατάγονται από τον Πόντο και δεν έχουν μάθει να γλεντούν μ” αυτόν τον τρόπο… Φυσικά υπήρχαν σπιτικό φαγητό και παραδοσιακοί μεζέδες φτιαγμένα από τη μητέρα του Στέφανου Αθανασιάδη.
 

Με πολλά μετάλλια απο το «Marmara Cup» που έγινε στην Τουρκία επέστρεψαν οι καρατέκα από το Λάκκωμα!!!!

  Τα παιδιά απο το  Λάκκωμα σηκώσανε ψηλά την Γαλανόλευκη μέσα στην Τουρκία και μας κάνανε και πάλι περήφανους!!!!!!


 Με ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα επέστρεψε από την Τουρκία και το διεθνές τουρνουά καράτε «The Marmara Cup» η ομάδα του ΑΣ «Λάκκωμα» Χαλκιδικής...
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Πλαστράκη (-61κ. γυναικών), το ασημένιο ο Αναστάσιος Ορτουλίδης (ομαδικό εφήβων) και τα χάλκινα οι: Μουταφτσής Ηλίας (-75κ. ανδρών), Τζίλια Στελίνα (2004 -34κ.), Ιωαννίδης Χαράλαμπος (2005 -30κ.), Μαμόγλου Φωτεινή (νεανίδων -47κ.) και ομαδικό γυναικών.


Πέμπτη θέση κατέκτησαν οι Σώτα Λεό και Χαραλαμπίδης Ιωάννης, ενώ συμμετοχή είχαν οι Τζίλιας Χρήστος (2005 -25κ.) και Παπαδόπουλος Γιώργος (2006 -30κ.).


Ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Παπαδόπουλος ευχαριστεί για την υποστήριξη την χορηγό εταιρία Sahara Resort, των αδελφών Κεντεποζίδη.

Επέστρεψε στην Χαλκιδική απο την Καστοριά ο Λακκωματιώτης "στραϊκερ" Δημήτρης Τσαμασλίδης και θα αγωνίζεται με την φανέλα του Απόλλων Αρναίας!!!!!!






Ο ΤΣΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΓΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ...

.....ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ  ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ.