ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Πολύ κοντά η αναστολή της αναδιάρθρωσης της Γ΄ Εθνικής!!!! Εντείνει τις κινήσεις της η συντονιστική επιτροπή των συλλόγων της Γ’ Εθνικής!!!!


Γ’ Εθνική: Συνάντηση με Ανδριανό η συντονιστική | onsports.gr Εντείνει τις κινήσεις της η συντονιστική επιτροπή των συλλόγων της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να ακουστεί η πρότασή της για αναστολή της αναδιάρθρωσης και σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό και την Γ.Γ. Αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου!!!!!
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της συντονιστικής:

"Η συντονιστική επιτροπή των συλλόγων της Γ΄ Εθνικής ενημερώνει τους συλλόγους ότι μετά από επίμονες προσπάθειες λάβαμε διαβεβαιώσεις τόσο  από το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού όσο και από το γραφείο της Γ.Γ Αθλητισμού κ. Γιαννακιδου για συνάντηση μαζί τους μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.  
Πληροφορούμε επίσης τους συλλόγους που μετέχουν στον κοινό μας αγώνα ότι η κίνηση μας δυναμώνει καθημερινά και οι πιθανότητες για την αναδιάρθρωση που προτείνουμε στην Γ' Εθνική, αυξάνονται.
Γι' αυτό ζητάμε από το Δ/Σ της ΕΠΟ να δει πιο σοβαρά το θέμα, να  ικανοποιήσει το αίτημα που έχουμε ήδη καταθέσει για συνάντηση κι επίσης ζητάμε, λογω του μεγάλου αριθμού των ομάδων που μετέχουν στην κίνηση μας, να τεθεί το ζήτημα στην ημερησία διάταξη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ την 6η Ιουνίου"