ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Άρεσε ο νεανικός Διγενής Λακκώματος με την δυνατή Τρίγλια παρά το 0-4. Ντεπούτο για τον 14χρονο Δημήτρη Ορτουλίδη!!!







Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Κατάμεστο το γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος".




Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Ντεπούτο για τον 14χρονο ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΡΤΟΥΛΙΔΗ του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.


ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (0-4)
Ένα ημίχρονο άντεξε ο Διγενής Λακκώματος, προβάλλοντας οχι μόνο αντίσταση αλλά έπαιξε και σπουδαίο ποδόσφαιρο, στην επανάληψη όμως η Τρίγλια και απο το 65΄και μετά έφθασε σε άνετη νίκη. Στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» και μπροστά σε 200 φιλάθλους, έγινε αρκετά καλό παιχνίδι. Ο νεανικός Διγενής του Τάσου Θεοδωρίδη άφησε υποσχέσεις με την εμφάνιση του πρώτου μέρους αν και έπαιζε χωρίς τον "κινητήριο μοχλό" του Σωτήρη Κωνσταντινίδη. Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Γαλτσίδη σαφώς ανώτεροι απο το 65΄και μετά, «καθάρισαν» τον αγώνα. Στο 25΄ φάουλ του Δόμπρογλου στο κάθετο δοκάρι, στο 36΄ ο Μέτσι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 64΄ ο Βούλγαρης με κοντινό πλασέ εκανε το 0-2 και στο 72΄ ο Δόμπρογλου με ψηλοκρεμαστό  πέτυχε το 0-3 και το σκορ έκλεισε στο 87΄ ο Σπάσιτς με ατομική ενέργεια και πλασέ. Στο παιχνίδι αυτό ενας ακόμη 14χρονος εκανε ντεπούτο για την ομάδα του Διγενή μετα τους Τσαχουρίδη, Φοιτά και Κουρατζίνο που ντεπουτάρισαν στον αγώνα κυπέλλου με την Φούρκα!!, ο λόγος για το αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο Δημήτρη Ουρτουλίδη!!! Αρκετά καλή η διαιτησία του Αλ. Τσακαλίδη και των βοηθών του Γρεβένη και Κατραντζή. 

 Οι συνθέσεις:

 ΛΑΚΚΩΜΑ: ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ, ΤΣΙΚΟ, ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ, ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ, Δερνεξής, Τζόβας, Μπιμπάι (72΄ Χαντζαρίδης), Δαγκλής (70΄ Σέρα), Κουτσόγλου (79΄ Τσαχουρίδης), ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, Σιδηρόπουλος (81΄ Ορτουλίδης).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Αρβανιτάκης, Πίνε, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, Μπέσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, ΔΟΜΠΡΟΓΛΟΥ (82΄ Καραδήμος), ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ, ΜΕΤΣΙ (74΄ Μαυρίδης), ΣΠΑΣΙΤΣ (87΄ Γκιάτας), Μπακαρόπουλος (70΄ Σαπανίδης).