ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης: «Κι άλλα γκολ στο ρεπερτόριο»

Αθανασιάδης: «Κι άλλα γκολ στο ρεπερτόριο»
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Τα 31 γκολ έχει φτάσει ο Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στόχος του είναι να φτάσει τουλάχιστον τα 100!!!!!
Ο νεαρός φορ του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, κυρίως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που έχει ήδη επτά τέρματα. «Έφτασα τα 31; Ελπίζω να τα εκατοστίσω!», τόνισε με δηλώσεις του στα «Σπορ του Βορρά» ο Κλάους.
Στην Ελλάδα έχει 67 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και 22 γκολ. Πετυχαίνει δηλαδή 1 γκολ περίπου ανά 3 παιχνίδια. Στο Κύπελλο σε 9 παιχνίδια έχει πετύχει 2 γκολ, ενώ στην Ευρώπη το ποσοστό το είναι καλύτερο, καθώς με τα τρία γκολ που πέτυχε στα δύο ματς με τη Μπνέι Γιεχούντα έφτασε στα 7 ευρωπαϊκά τέρμα σε 18 συμμετοχές, έχοντας ένα γκολ κάθε 2,5 ματς.
«Θυμάμαι ότι πολύ ωραίο γκολ ήταν το πρώτο που είχα πετύχει στη Λάρισα. Και πέρυσι είχα ορισμένα ωραία γκολ, όπως εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης που πέρασα την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα ή με τον Πανιώνιο που πήρε η μπάλα μία τρελή τροχιά… Και το τακουνάκι με τη Μπνέι Γιεχούντα ήταν πολύ ωραίο γκολ… Ωστόσο έχω κι άλλα γκολ στο ρεπερτόριό μου τα οποία θέλω να βάλω με τον ΠΑΟΚ…», επισήμανε.