ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΜΒΑ!!!!!!! Ο Διγενής Λακκώματος και πάλι στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!

             
                             Ο ΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ!!!!!!!

            Μετά τον χθεσινό αγώνα με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ ο ισχυρός ανδρας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε  με τον προπονητή του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Γιώργο Κούτση και τον γυμναστή του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ Σάκη Γεωργάκη και αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών!!!!!
          Υστερα απο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ αποφασίστηκε η "κοινή συναινέση" λύση της συνεργασίας της ομάδας της Χαλκιδικής  με τον βοηθό-γυμναστή του Στέφανου Μπορμπόκη τον Σάκη Γεωργάκη.
           Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ με ανακοινώσή του "αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει  τον ΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ για την μέχρι τώρα προσφορά του και τις πολύτιμες υπηρεσίες στον συλλογό μας, και έυχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα "πρόκληση" στην επαγγελματική του καριέρα".
           Πριν απο λίγο η Π.Α.Ε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
1Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσης.
Ο Γιώργος Κούτσης θα είναι από σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα μαζί με τον γυμναστή Σάκη Γεωργάκη  ο οποίος από το καλοκαίρι εργαζόταν στον  Διγενή Λακκώματος και είναι προσωπική του επιλογή.
Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έκανε πρόταση στο Ανδρέα Ζήκο να παραμείνει στο προπονητικό team σαν δεύτερος προπονητής και αυτός ζήτησε προθεσμία μέχρι το απόγευμα σήμερα για να απαντήσει.
Από το προηγούμενο προπονητικό team της Παναχαϊκής παραμένει μόνο ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Καράτσης ο οποίος αναλαμβάνει  συγχρόνως και την θέση του επιμελητή του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Βαγγέλης Καράτσης αναλαμβάνει  και αρχηγός των αποστολών της Παναχαϊκής στα παιχνίδια εκτός έδρας και θα αποτελεί τον μοναδικό σύνδεσμο μεταξύ του προπονητικού team και της διοικήσεως.
2.Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ.  κάνει αλλαγή και στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας αφού νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας αναλαμβάνει ο Τάκης Κρίθης .
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες του τόσο τον πρώην γυμναστή της Γιώργο Τάνταρο όσο και τον πρώην φυσιοθεραπευτή της Θανάση Κωνταντούλα.