ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλη νίκη και σπουδαία απόδοση του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος με ανατροπή!!! Οι "πιτσιρικάδες" του Λεωνίδα Κασάπη κέρδισαν με ψυχή τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟ Δουμπιών (2-1) με γκόλ του Ανδρέα Μηκέ και Νίκο Τσακίρη!!!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γιωργος κουρα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, ουρανός, γρασίδι, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ  (2-1)
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΔΙΓΕΝΗΣ, σταματώντας το σερί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Π.Α.Ο. Δουμπιών, που προέρχονταν από τέσσερις συνεχείς νίκες. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με εννιά ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών στη βασική ενδεκάδα, ήταν όμως ψυχωμένοι και πολύ αποφασιστικοί, καταφέρνοντας μάλιστα να ανατρέψουν το σκορ απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο και τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 2΄ ο Γιώργος Βραχνός έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και μέσα (0-1). Στο 19΄ ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης σούταρε απο πλάγια στη συμβολή των δοκών. Στο 44΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βραχνός, για έντονη διαμαρτυρία στην πρώτη κάρτα στο 32΄και η δεύτερη γιατι  προσποιήθηκε παράβαση(θέατρο). Στο 52΄ ο Ανδρέας Μηκές με εκπληκτικό σουτ στο «Γ» της εστίας των Δουμπιών, ισοφάρισε (1-1). Στο 74΄ ωραία ενέργεια του Παναγιώτη Τσαμασλίδη και σέντρα, ο Νίκος Τσακίρης με προβολή και του Χατζή πέτυχε το (2-1), μέσα σε εξαλους πανηγυρισμούς. Αρκετά καλή η διαιτησία του Ισαάκ Τσακαλίδη (Ποϊρατζίδης, Θεοχάρη).

ΛΑΚΚΩΜΑ (Λεωνίδας Κασάπης): Χατζόπουλος, Τσεκούρας, Μηκές, Τσιφτσής, Σιδηρόπουλος, Φοιτάς, Γαβρικούδης, Τσακίρης (75΄ Κεμεντζετζίδης), Τσαμασλίδης, Κωνσταντινίδης, Κουρατζίνος. 

 ΔΟΥΜΠΙΑ (Αντώνης Βραχνός): Στέφος, Μπούρντα, Χατζής, Μπαγιαζίτι, Ντεβεντζής, Ανγκόλι, Βραχνός, Αλέκου (61΄ Αστ. Σκονδράνης), Τζημητρέας (56΄ Ταχόπουλος), Στ. Τράκας, Θ. Τράκας (81΄ Χρ. Σκονδράνης).