ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μπουντεσλίγκα καλεί Κλάους!!!!!!!!!!!!!!

Στον ΠΑΟΚ η φημολογία για ανθρώπους που θέλουν να βάλουν τα χρήματά τους στην ΠΑΕ καλά κρατεί, ωστόσο το μόνο δεδομένο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν… υπάρχει μία και το σίγουρο έσοδο είναι τι άλλο από πώληση ποδοσφαιριστών.
Στον Δικέφαλο ευελπιστούν να πάρουν μεγάλη οικονομική ανάσα έτσι ώστε και τον Ιούνιο να παρουσιαστούν με τον κατάλληλο φάκελο στην Ουέφα μέσω πωλήσεων αλλά και αποδεσμεύσεων συμβολαίων.
Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης είναι ένα από τα βασικά «προϊόντα» που μπορεί ο ΠΑΟΚ να προωθήσει. Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, στον Δικέφαλο ενημερώθηκαν ότι η γερμανική Χόφενχαϊμ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Κλάους.
Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα αναμένουν στο ακουστικό τους καθώς η ΠΑΕ έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα.
Δεν είναι όμως μόνο η Χόφενχαϊμ που δείχνει να φλερτάρει τον Αθανασιάδη. Η Κολωνία είναι επίσης μία από τις ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν τον διεθνή Χαλκιδικιώτη επιθετικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο δυναμικό τους.
Ωστόσο τα «κριάρια» για να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.
Βέβαια, στην πιάτσα ο Αθανασιάδης έχει «πουληθεί» αρκετές φορές στο Καμπιονάτο που αν οι φήμες αυτές ή τυχόν ενδιαφέρον προχωρήσουν σε πράξη θα το δείξουν οι επόμενες εβδομάδες.