ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ιστορικές… στιγμές «ζει» ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, με… επτά παίκτες απο τον Διγενή Λακκώματος...... στα μπαράζ της Γ Εθνικής!!!!!!

Aggeloxori
 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 1-0
Mε τον τρόπο του… ριφιφί, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική, κερδίζοντας με το γκολ του Κάρτα στις καθυστερήσεις, με 1-0 τον Θερμαϊκο Θέρμης.
Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σφιχτό με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες με το πρώτο μέρος να είναι μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη, ο Θερμαϊκός μπήκε καλύτερα και ανέβασε στροφές, ωστόσο στο 80ο λεπτό, ο Γιώργος Παπαδόπουλος της Θέρμης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι στη μεσαία γραμμή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να ανέβουν μέτρα στο γήπεδο και σε μια ανύποπτη φάση, να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Κάρτα, αφήνοντας… ξερούς τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν είχαν χρόνο για να αντιδράσουν.
Οι Αγγελοχωρίτες πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση τους στα μπαράζ ωστόσο από αύριο κιόλας καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα μπαράζ ανόδου. Πάντως, στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ίσως αν το ματς ξεκινούσε μισή ώρα αργότερα, η κερκίδα να είχε το διπλάσιο κόσμο που πραγματικά ήθελε να έρθει στην μεγάλη αναμέτρηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν υπήρχε η… κλασσική ευκαιρία από τις δύο ομάδες, αφού οι δύο προπονητές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία.
Διαιτησία: Ι. Παπαδόπουλος (Λ. Δημητριάδης, Νατσιόπουλος) 4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Παπαγγελής Παρατηρητής: Δημ. Βατσικούρας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: (Γ. Αμανατίδης – Β. Λευθερούδης) Μαλαμής, Δοκλοδήμος (94′ Παντοσίτης), Μαραμπαϊδης, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Κάρτας, Μπαλασάς (72′ Τσίλης), Ρεσούλι, Γεροθανάσης (93′ Πελεβάνης), Κατιανός, Λεσάι.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: (Κ. Γιότκος) Παλαβράκης, Αχαλινόπουλος, Μέτσιος, Κολώνης, Φάκας, Παπαδόπουλος, Τρόκας, Μαυρομάτης (60′ Βοσνιάδης), Τσόχας, Σιαντρόπουλος, Φαρμάκης.



Τα "Διγενάκια" μας παίζουν μπάλα το τριήμερο 1 εως 3 Μαϊου στο SHOOTERS GRASSROOTS TOURNAMENT.


Προσθήκη λεζάντας