ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

....ΚΑΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!!!!!

Στη Δ’ Εθνική όλες οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων!!!

Κανονικά θα συμμετέχουν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών ΕΠΣ στη Δ’ Εθνική, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της ΕΠΟ, όπου ουσιαστικά ακυρώθηκε η διαδικασία των μπαράζ.
Το ζήτημα των ομίλων της Δ’ Εθνικής απασχόλησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας, με τα παράπονα των προέδρων Ενώσεων να είναι πολλά στο ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομίλων σε έξι και την συνεπαγόμενη αύξηση των αποστάσεων και των εξόδων. Εξάλλου, οι ομάδες της Κρήτης είχαν εκφράσει εδώ και μήνες την έντονη αντίδρασή τους. Τελικά αποφασίστηκε να γίνουν οκτώ οι όμιλοι στη Δ’ Εθνική της νέας περιόδου και να συμμετέχουν σε αυτούς όλες οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων, για να είναι αρκετές οι ομάδες σε κάθε όμιλο.
Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων θα γίνει στα μέσα Αυγούστου, αφού ξεκαθαριστεί πρώτα πόσες ομάδες θα δηλώσουν τελικά συμμετοχή. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από τις 95 ομάδες που είχαν δικαίωμα, δέκα ομάδες δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή. Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει.
 η ΕΠΟ αποφάσισε τον καταρτισμό οκτώ ομίλων, εκ των οποίων ο ένας θα αποτελείται αποκλειστικά από ομάδες της Κρήτης. Πλέον, την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος (Βαγγέλης Τοπολιάτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος) θα συνεδριάσουν για να προχωρήσουν στον καταρτισμό των υπολοίπων ομίλων, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα. Ουσιαστικά, οι ομάδες που θα μπουν στο πλάνο για τη νέα Δ' Εθνική θα είναι περίπου 125. Οι 10 θα ειναι της ΚΡΗΤΗΣ(ενας ομιλος), οπότε μένουν 115 ομάδες που θα χωρισθούν σε 7 ΟΜΙΛΟΥΣ των 16 Ομάδων.
 Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής και τον πρόεδρο της Football league, Σπύρο Καλογιάννη, όπου θα τεθούν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα προσεχή πρωταθλήματα και τις προκηρύξεις του. Συγκεκριμένα, θα καθοριστεί ο ακριβής αριθμός των ομάδων που θα κατακτήσουν την άνοδο από τη Δ' Εθνική στη Football league II, αλλά και αυτών που θα υποβιβαστούν από την... τελευταία επαγγελματική κατηγοριά.

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΣΟΥΔΗΣ: Ενα 18χρονο ταλέντο θα φορά την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ.


Φωτογραφία
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΖΙΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΑΣΟΥΔΗ
Tην απόκτηση του Πέτρου Πασούδη  ανακοίνωσε ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΣΟΥΔΗΣ
         Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που είναι αυθεντικό ταλέντο ειναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1994 εχει υψος 1.86 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗΣ, και τα τελευταία 2 χρόνια ηταν βασικός και αναντικατάστατος στον ΟΡΦΕΑ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ομάδα Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

        Τον νεαρό ποδοσφαιριστή ειδε ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ στα δοκιμαστικά τέστ που πραγματοποιούνται καθε Δευτέρα και Πέμπτη στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" με τον Ελληνα τεχνικό  να ανάβει αμέσως το πράσινο φως για να αποκτηθεί!!!!!

    
   Για το νέο σταθμό της καριέρας του ο Πέτρος Πασούδης δήλωσε: "Ευχαριστώ τον κ. Στέφανο Μπορμπόκη, τον πρόεδρο κ. Πέτρο Ρούζιο  και ολη την διοίκηση του Διγενή που μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Εύχομαι η νέα μου ομάδα και καλύτερη της περιφέρειας την περσινή περίοδο να πραγματοποιήσει και φέτος αντάξια πορεία και να τερματίσει ακόμα ψηλότερα. Ηρθα σε μια ομάδα απο οπου προέρχεται το "ινδαλμά" μου ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ειναι τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα αυτού του συλλόγου, και νομίζω οτι έκανα την καλύτερη επιλογή. Από την πλευρά μου πιστεύω στις δυνατότητές μου και αυτό που πρέπει  να κάνω είναι να προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό και τα υπόλοιπα καλύτερα να τα πούμε στο γήπεδο".