ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ψυχομένη και δίκαιη νίκη πέτυχε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος επι του Πολυγύρου (2-1) που τον ανέβασε ετσι στην 8η θέση της βαθμολογίας!!!Τα γκόλ ο Στεφ. Ζήκος και ο Σωτ. Κωνσταντινίδης!!! Κεφαλιά το Στεφ. Τσακλίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι!!!


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Φώτο : Φένια Χρηστίδου


ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ(2-1)
Άλλη μια κρίσιμη νίκη πέτυχε ο Διγενής στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος», καταφέρνοντας μάλιστα και βαθμολογική αναρρίχηση (8η θέση). Πολύ δυνατός ήταν ο αγώνας, ψυχωμένοι οι γηπεδούχοι του Τάσου Θεοδωρίδη, σε άλλο ένα ματς άφησαν καλές εντυπώσεις οι φιλοξενούμενοι του Λεωνίδα Ζωτάκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 12΄ κόρνερ του Κλήμη, κεφαλιά του Τσακλίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, στην συνέχεια πλασέ του Ζήκου έδιωξαν στη γραμμή οι αμυντικοί. Στο 15΄ κόρνερ του Κλήμη, σουτ του Γιαλετζή απέκρουσαν οι αμυντικοί και με πλασέ ο νεοαποκτηθείς Στέφανος Ζήκος το 1-0. Στο 24΄ δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Ζούνη, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ευστόχησε ο Χρήστος Παπαποστόλου1-1. Στο 39΄ δυνατό σουτ του Τσαναντίρι, απέκρουσε ο Παρασχούδης, το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Στο 58΄ πέναλτι για χέρι του Σουσούρα στην περιοχή, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης πέτυχε το 2-1. Στο 81΄ ο Κωνσταντινίδης επενέβη σωτήρια σε σουτ του Παπαφλωράτου, στο 89΄ ο Σιδηρόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Αλέξανδρο Γιαλετζή, που πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα σε κενη εστία, λίγο άουτ. Ο διαιτητής Σημαιάκης ελέγχεται για τη φάση του 24΄. Επόπτες: Κωνσταντάρας, Τοπουζάκη. Κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση από τους νικητές.

ΛΑΚΚΩΜΑ: Παρασχούδης, Στ. Γιαλετζής (85΄ Χαντζαρίδης), Τζόβας, Τσακλίδης, Δερνεξής, Φοιτάς, Αλ. Γιαλετζής (92΄ Τσαχουρίδης), Κλήμης, Ζήκος (58΄ Σιδηρόπουλος), Κωνσταντινίδης, Σέρα (76΄ Τσίκο). 
                                                                                             ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Σαραφιανός, Καραγιωργάκης (75΄ Τζηρίτης), Τσιότρας, Αστεριάδης, Χλιάπας, ΖΟΥΝΗΣ, ΣΑΛΛΑ, Παπαποστόλου, ΤΣΑΝΑΝΤΙΡΙ, Σουσούρας (60΄ Τσεπάνι), ΔΑΜΔΑΛΗΣ (58΄ Παπαφλωράτος).