ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μετά τον Μπούρκα αλλους πέντε ανακοίνωσε ο Διγενής Λακκώματος!!! Χασαπίδης - Ξανθιμίδης - Σιδηρόπουλος - Ζαχαριαδης και Τσουτσούδης κάτοικοι Λακκώματος!!!!

Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ
 
Κυριάκος Σιδηρόπουλος
Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Μετά τον Βασίλη Μπούρκα η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος ανακόινωσε σήμερα αλλα πέντε νέα αποκτήματα που θα φορέσουν φέτος την φανέλα της ιστορικής ομάδας της Χαλκιδικής αυτοι ειναι οι:
1. Χασαπίδης Ανέστης 20 χρονών Αμυντικός απο ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ
2. Ξανθινίδης Λουκάς 20 χρονών Μεσοεπιθετικός απο ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
3. Σιδηρόπουλος Κυριάκος 26 χρονών Αμυντικός απο ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ
4. Ζαχαριάδης Παντελής 22 χρονών Μέσος απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
5. Τσουτσούδης Παυλος 19 χρονών  Αμυντικός απο ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Επιστρέφει ο Βασίλης Μπούρκας στην ομάδα της "καρδιάς" του τον Διγενή Λακκώματος με διπλό ρόλο!!!!!!


 Στον Διγενή Λακκώματος  θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος τερματοφύλακας Βασίλης Μπούρκας, ο οποίος τον τελαιυταίο χρόνο αγωνίστικε στον ΠΑΟΝΕ, όπου θα είχε διπλό ρόλο, καθώς θα είναι και συνεργάτης του Θοδωρου Σουγιουλτζή!!!! Ο Μπούρκας κατέκτησε με την φανέλα του Διγενή την μια χρονιά δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και Κύπελλο, και πέρσι την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας κατάγεται από την Καστοριά, και ξεκίνησε την καριέρα του από τους «γουναράδες» οπου επεξε στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Νάουσα (Β’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Ποντιακό Νέας Σάντας,  ΑΕ Αμπελοκήπων, Αχιλλέα Τριανδρίας, και Ένωση Συκεών. Εχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας σε επίπεδο παίδων, νέων και ελπίδων, αλλά

και της Ολυμπιακής Εθνικής ομάδας!!!!