ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΡΑΤΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ!!!!!!

 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΤΟΥ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΟΡΤΟΥΛΙΔΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ν'ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤ'ΑΠΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!!
 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΘΡΟ:
ΚΑΡΟΥΣΗΣ –ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ 0:2
ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ 4:0
ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ –ΡΗΓΑΣ 0:5
ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ – ΚΙΤΣΗΣ 8:0
 

Αβραάμ: «Μου έχει λείψει το Καραϊσκάκη»

Ο Αβραάμ στην φώτο με την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Ανυπομονεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, ωστόσο ξέρει πως χρειάζεται τον χρόνο του να βρει αγωνιστικό ρυθμό.
Ο διεθνής Λακκωματιώτης αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova για τη δύσκολη περίοδο της απουσίας του από την αγωνιστική δράση και την καθημερινότητα του Ολυμπιακού, ενώ επισήμανε πως ακόμη πως οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την πιο ποιοτική άμυνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου:
Αβραάμ σιδερένιος. Με την επιστροφή σου στην δράση στο παιχνίδι του κυπέλλου, ουσιαστικά έκλεισε το πιο δύσκολο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου καριέρα. Πως βίωσες όλο αυτό το διάστημα και από πού αντλούσες δύναμη στο στάδιο της αποθεραπείας σου;
«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο κομμάτι αυτό που βίωσα τους προηγούμενους μήνες. Είναι όμως κάτι αναπόφευκτο, το οποίο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι άσχημο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος που το παθαίνει αυτό. Τουλάχιστον, να είναι στο μέλλον όσο το δυνατόν λιγότεροι αυτοί οι τραυματισμοί. Από 'κει και πέρα, απ' την πρώτη στιγμή είχα στο πλευρό μου και την οικογένειά μου, και τον κόσμο του Ολυμπιακού, και γενικότερα την διοίκηση. Αυτό με έκανε να νιώσω απ' την αρχή σιγουριά και να έχω τη δύναμη να συνεχίσω. Όπως είπα και πριν είναι κάτι πολύ δύσκολο, γιατί ουσιαστικά ξεκινάς να κτίσεις κάτι απ' την αρχή. Και αυτό θέλει αρκετούς μήνες. Αυτό θέλω να το αφήσω πια στην άκρη. Να κάνω τη δουλειά μου. Να συνεχίσω να δουλεύω για να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Μετά το τέλος του αγώνα στην Καβάλα, σε είδαμε να χαμογελάς. Είναι ένας άτυπος τίτλος για εσένα που πάτησες ξανά το χορτάρι σε επίσημο ματς;
«Ναι, ένιωθα χαρά και ικανοποίηση γιατί είχα πολύ καιρό ν' αγωνιστώ με την ομάδα. Νομίζω ότι κυρίως μου έλειψε η έννοια της οικογένειας της ομάδας, οι προπονήσεις της ομάδας και λιγότερο τα παιχνίδια. Γιατί όλο αυτό τον καιρό έκανα μόνος μου προπόνηση. Είναι κάτι που δεν αρέσει σε εμένα, αλλά και σε κανέναν αθλητή».
Αλήθεια, πως αισθάνεσαι το βαθμό ετοιμότητάς σου;
«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά. Γνωρίζουμε ότι για να βρεις ρυθμό χρειάζεσαι κάποια παιχνίδια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλεύω ώστε να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί η ομάδα».
Με την επιστροφή σου, ο Ολυμπιακός διαθέτει τις καλύτερες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, με Κοντρέρας, Μανωλά, Σιόβα, Παπάζογλου και εσένα. Συμφωνείς;
«Ναι, συμφωνώ. Όλα τα παιδιά που είπατε θεωρώ ότι έκαναν τρομερά παιχνίδια. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Και το σημαντικότερο, είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Ο Πάμπλο είναι ένας τρομερός επαγγελματίας. Ο Κώστας είναι ένα παιδί που έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Και αυτός βοηθάει στο καλό κλίμα της ομάδας, της οικογένειας που έχουμε εδώ στον Ολυμπιακό. Απ' την πλευρά του, ο Τάσος όποτε του ζητήθηκε έδωσε το παρών και ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό. Και ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που το ξέρουμε. Τον είχαμε δει και απ' τον Πανιώνιο. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με τρομερά προσόντα. Και όπως είπα και πριν, αυτό που βλέπω είναι πως υπάρχουν πολύ καλοί χαρακτήρες. Και αυτό βοηθάει στο να έχει επιτυχίες η ομάδα».
Την Κυριακή η ομάδα σου υποδέχεται τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ποια είναι η άποψή σου για τον επόμενο αντίπαλό σας;
«Σίγουρα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Απ' τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Είναι μία δεμένη ομάδα. Διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο. Βλέπουμε ότι και ο νέος προπονητής έχει βάλει την πινελιά του. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλά από 'κει και πέρα, πιστεύω ότι εξαρτάται απ' τη δική μας ομάδα. Εάν επιβάλλουμε το ρυθμό μας και κάνουμε το παιχνίδι που μπορούμε και ξέρουμε, τότε δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».
Εσύ θα έχεις προσμονή να παίξεις μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη;
«Είναι κάτι που μου έχει λείψει πάρα πολύ. Από εδώ και πέρα προέχει η ομάδα. Είναι πάνω από όλους μας. Ο προπονητής αποφασίζει».
Και κάτι τελευταίο. Θέλεις να πεις δύο λόγια για έναν καλό σου φίλο, αλλά πρώην συμπαίκτη σου πια, τον Βασίλη Τοροσίδη που συνεχίζει στη Ρόμα.
«Του εύχομαι καλή επιτυχία. Να είναι γερός. Να έχει πάντα επιτυχίες. Νομίζω πως ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Αγάπησε την ομάδα και φυσικά αγαπήθηκε. Από 'κει και πέρα, όλοι ξέρουμε ότι τα προσόντα του Βασίλη είναι τεράστια. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Και από 'κει και πέρα πιστεύω πως μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που γνώρισα έναν τέτοιο άνθρωπο, έναν τρομερό χαρακτήρα. Και φυσικά τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως είπα και πριν. Αυτό, να έχει υγεία και να του πάνε όλα καλά».

"Σάρωσε" το ψηφοδέλτιο του Αργύρη Βούλγαρη στις Εκλογές της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΧ!!!!!
Σάρωσε το ψηφοδέλτιο του ΑΡΓΥΡΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ για τις εκλογές της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΕΠΣΧ) που διεξήχθησαν
την  Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ.  Συγκεκριμένα δικαίωμα ψήφου ειχαν 66 σωματέια, παραβρέθηκαν και ψήφησαν 55 σωματεία, οπου βρέθηκαν 4 ακυρα και 51 εγκυρα ψηφοδέλτια. Παρακάτω παραθέτουμε τους υποψηφίους και δίπλα τους σταυρούς που έλαβαν:



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ :
1. Βούλγαρης Αργύρης           51
2. Γιαννιώτας Χρήστος          51
   3. Γιουβανάκης Γεώργιος   51
4. Ευγενίου Ευστράτιος         51
5. Ευθυμιάδης Θωμάς            51
6. Κεχαγιάς Νικόλαος            51
7. Πελέκας Νικήτας               51
8. Σαμαράς Γεώργιος            51
9. Στακινός Βασίλειος           51
10. Χούτας Στυλιανός            51
             11. Ψηλογιάννης Αριστοτέλης  51                


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ :
             1. Κωνσταντάρας Αναστάσιος     45
                               2. Φλέσσας Φώτιος                   42          
                       3. Χρυσαίδης Αθανάσιος          44       


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ :
  1. Πασχαλάς Χρήστος                51
2. Ταραζάς Χρήστος                     51
    3. Τουφεκτσής Συμεών            51