ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΕΠΟ: Προκήρυξη Γ Εθνικής .......με εφαρμογή από την περίοδο 2014-15.

Ε.Π.Ο.
Πυρετωδώς δουλεύουν στην ΕΠΟ για να δημιουργήσουν την προκήρυξη της Γ’ Εθνικής, η οποία ωστόσο θα έχει κάποια άρθρα που δεν θα εφαρμοστούν άμεσα απο φέτος (2013-14).
Στόχος της αρμόδιας Επιτροπής είναι η αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με τη δημιουργία μιας δυνατής κατηγορίας που θα περιλαμβάνει υγιή σωματεία που θα εκπληρώνουν τον σκοπό της ανάδειξης νέων ταλέντων. Γι’ αυτό θα υπάρχουν μέσα στην προκήρυξη παράμετροι συμμετοχής που θα ενδυναμώνουν το πρωτάθλημα.

 Υπάρχουν οι σκέψεις για προδιαγραφές συμμετοχής σε θέματα όπως το γήπεδο, τα μέλη, οι ακαδημίες. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί καθεστώς αδειοδότησης για τις ομάδες που θα προβιβάζονται στη Football League, με απώτερο στόχο να ανεβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σύλλογοι που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.
Στην ΕΠΟ γνωρίζουν πως αυτά δεν μπορούν να εφαρμοστούν από την μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό όλες αυτές οι προϋποθέσεις δε θα ισχύσουν άμεσα, για το πρωτάθλημα της περιόδου 2013-14, αλλά για την ερχόμενη περίοδο 2014-15. Ωστόσο θέλουν να συντάξουν μια σαφή προκήρυξη, προκειμένου οι ομάδες να γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.
Την περασμένη Τετάρτη ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ήρθε σε επαφή με τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής (η οποία τη νέα χρονιά αναμένεται να διοργανώσει το νέο πρωτάθλημα) και τον πρόεδρο της, Μιχάλη Τζανόπουλο, για τα σημεία από τα οποία θα αποτελείται η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Πλέον, το πλάνο των προϋποθέσεων συμμετοχής θα μεταφερθεί στη Νομική Υπηρεσία, προκειμένου να «ανάψει το πράσινο φως» για να τεθεί στη συνέχεια προς ψήφιση στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ.
Άλλωστε, η δυσκολία ή και αδυναμία των σωματείων να συμβαδίσουν με τα προστάγματα της προκήρυξης από τη φετινή χρονιά, δεν αποκλείεται να μετατρεπόταν σε εμπόδιο για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις, στην ΕΠΟ κρίνουν πως δεν υπάρχει λόγος να θέσουν σε τόσο σκληρές διαδικασίες έγκρισης τα σωματεία, από τη στιγμή που φέτος σχεδόν το 1/3 εξ αυτών θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων (φέτος η κατηγορία θα αποτελείται από 96 ομάδες και την επόμενη χρονιά από 64).
Όπως γίνεται αντιληπτό, κατά πάσα πιθανότητα η συμμετοχή των σωματείων θα είναι... εύκολη υπόθεση για τους συλλόγους, σε αυτή την πρώτη χρονιά της νέας Γ Εθνικής.
Η προκήρυξη αναμένεται να είναι έτοιμη πριν ξεκινήσουν οι αγώνες μπαράζ ανόδου για τη νέα Γ Εθνική, ή το αργότερο μια εβδομάδα μετά τη σέντρα, προκειμένου οι ομάδες να είναι ενήμερες.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!

Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 87 χρόνων από την ίδρυσή του και αντιλαμβανόμενος το ρόλο του στην κοινωνία, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο, αποφάσισε αντί οποιασδήποτε επετειακής εορταστικής εκδήλωσης, να τιμήσει την ιστορία του προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. Συνέντευξη Τύπου όπου οι κ.κ. Ησαϊαδης και Μπεκιάρης εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ανέλυσαν το σκεπτικό και το πλάνο δράσης ενόψει της συγκέντρωσης τροφίμων, που πραγματοποιηθεί στη θύρα 3 του γηπέδου της Τούμπας, στις 21 Απριλίου 2013 από της 9.00 το πρωί μέχρι και πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα.
VER_1982
Οι Στέφανος Αθανασσιάδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης εκπροσώπησαν την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην σημερινή εκδήλωση, όπου το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των πέντε Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ., η Χαρά Δημητρίου από την πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. από την πλευρά της, καλεί όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, να συμμετάσχειχει στη συγκέντρωση τροφίμων, για την ενίσχυση των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερείς Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά).

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ