ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Πολύ άτυχος ο Αβραάμ – έσπασε τον αστράγαλο του!!! Περαστικά παλίκαρε παικταρά μας και πάλι δυνατός και σιδερένιος επιστροφή στα γήπεδα!!!


Ο διεθνής Λακκωματιώτης κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Μπρίσμπειν Ρόαρ, θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.
Πολύ άτυχος στάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην σημερινή προπόνηση της Μπρισμπέιν Ρόαρ, καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έσπασε τον αστράγαλο του. Ο 33χρονος στόπερ έπαθε την ζημιά στην διάρκεια της προπόνησης και  θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, ο Αβραάμ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τέσσερις περίπου μήνες. Ο τεχνικός της Μπρισμπέιν Ρόαρ, Τζον Αλοΐζι αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα αμυντικού, τονίζοντας χαρακτηριστικά. «Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Αβραάμ. Είμαστε όμως στο πλευρό του κι έχει την αμέριστη υποστήριξη μας. Όλοι στην ομάδα είμαστε δίπλα του σ’ αυτή την δυσκολία. Ξέρουμε ότι θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα και θα είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο».