ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Απο νίκη σε νίκη η ομάδα των παίδων του Διγενή Λακκώματος!!!!

ΤΑ JOUNIOR TOY ΔΙΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Η ομάδα  ΠΑΙΔΩΝ του ΔΙΓΕΝΗ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κέρδισε  στα γήπεδα "ΤΖΙΩΛΑ" την ομάδα του ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με σκόρ (7-3) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Τα γκόλ για την ομάδα του  ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  πέτυχαν οι: Κόραβος Δημήτρης (3), Χατζηγρηγορίου Κώστας(1), Τσαμασλίδης Παναγιώτης(1), Κουρατζίνος Γιώργος(1), Φοιτάς Νίκος(1). Τα αστεράκια του ΔΙΓΕΝΗ εχουν 7 νίκες σε 8 αγώνες και βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ  για τηναγων. θα είναι η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΖΙΩΛΑ το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 και ωρα: 11:00 στα γήπεδα του "ΤΖΙΩΛΑ".

 Παρακάτω παραθέτουμε ολα τα αποτελέσματα των 8 αγώνων της ομάδας των παίδων:

1η αγων. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ    (3-1)  ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

2η αγων. Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ                           (6-3)  ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

3η αγων. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ   (7-4)  ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

4η αγων. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ    (6-1)  ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

5η αγων. ΑΣΤΕΡΑΣ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ       (4-5)   ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

6η αγων. ΜΠΕΜΠΙΔΕΣ 2000                   (6-2)   ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

7η αγων. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ          (5-2)   ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

8η αγων. ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡ.     (7-3)    ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ

Επιστρέφει ο "Γίγαντας" Αβραάμ........

Ολυμπιακός: Πιο δυνατός τη νέα χρονιά | onsports.gr
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΒΡΑΧΟΥ" ΑΒΡΑΑΜ......
Οι νταμπλούχοι ετοιμάζονται να μπουν… με φόρα στο 2013 και αναμένεται να παρουσιαστούν πιο δυνατοί έτσι ώστε να πανηγυρίσουν την, προδιαγεγραμμένη, κατάκτηση του πρωταθλήματος, να διεκδικήσουν το κύπελλο και την καλύτερη πορεία στο Europa League. Η επιστροφή Αβραάμ και η ενίσχυση που αλλάζει τα δεδομένα.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά ότι δύσκολα θα υπάρξει άλλη ομάδα εντός των συνόρων που θα μπορέσει να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους. Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοίξει πολύ την «ψαλίδα» στο πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει εφησυχασμός. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι η ομάδα οφείλει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην αυγή του 2013 έτσι ώστε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της σε όλα τα επίπεδα.
Οι στόχοι στο λιμάνι είναι προφανείς. Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει όσο το δυνατό νωρίτερα το πρωτάθλημα, «κρυφοκοιτάζοντας» πάντα και το ενδεχόμενο να κατακτηθεί ο τίτλος με την ομάδα να έχει παραμείνει αήττητη, ενώ υπάρχουν άλλες δυο βασικές επιδιώξεις για τους Πειραιώτες. Ο πρώτος αφορά την κατάκτηση του Κυπέλλου, για να κάνει η ομάδα το… repeat στα νταμπλ, κι ο δεύτερος μια καλή πορεία στο Europa League αφού υπάρχουν τα περιθώρια για διάκριση.
Η επιστροφή του Αβραάμ
Τα πρώτα θετικά νέα για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του, έρχονται… εκ των έσω. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιστροφή του, εκ των αρχηγών της ομάδας και στυλοβάτη της άμυνας τα προηγούμενα χρόνια, Αβραάμ Παπαδόπουλου στην ενεργό δράση. Ο μεγάλος άτυχος του Euro 2012, με τον τραυματισμό(δείτε το πάνω VIDEO) που είχε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με την οικοδέσποινα Πολωνία, είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις με τη νέα χρονιά και να ενσωματωθεί σταδιακά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
Στον Ολυμπιακό βέβαια περιμένουν πως με την παρουσία και το Αβραάμ (Δέιτε το κάτω VIDEO) στην άμυνα θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερα τα μετ’ όπισθεν και οι «ερυθρόλευκοι» θα γίνουν πανίσχυροι και σε αυτή τη γραμμή…

Χρόνια Πολλά σε όλους εσάς με αγάπη!!!!!!!!!