ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Τρίτος ο Διγενής Λακκώματος πέρασε "αέρας¨απο το Αγιονέρι με τεσσάρα!!!!

ΕΝΑ ¨ΚΟΥΒΑΡΙ" Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ

 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (0-4)

 Eντυπωσιακός και καταιγιστικός και πάλι ο Διγενής Λακκώματος συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο της Γ΄ Εθνικής και μετα το εκπληκτικό 8-2 επι του Αρη Ακροποτάμου χτές "φιλοδώρησε" με τέσσερα γκολ τον Εθνικό μέσα στο Νέο Αγιονέρι, περνώντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν που ξεκίνησε χωρίς το Αρη Μιχάλη (εκτακτο περιστατικό με τον πατέρα του)   απο την αρχή ειχε τα ηνία του αγώνα και μετά απο το ακυρωθέν τέρμα του Παπαποστόλου στο 6΄ ανοιξε το σκόρστο 29΄οταν μετά απο πάσα του Δραγανίδη ο Βιτλής στόπαρε και "ξετίναξε" τα δίχτυα του Γκορτζή 0-1.
Το 0-2 εγινε στο 50΄ οταν μετά τον συνδιασμό Στασινόπουλου -Βιτλή και τελικό αποδέκτη τον Λαμπερνάκη εστειλε για δευτερη φορά στα δίχτυα του Αγιονερίου . Στο 77΄ οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαρία με τον Τουλκερίδη  να αποκρούει  αρχικά πάνω απο την γραμή και στη συνέχεια  τον Παπαβασιλείου να απομακρύνει  με την βοήθεια του δοκαριού. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Λακκώματος που εκανε οτι ηθελε στο γήπεδο με τον Γεωργιάδη στο 79΄να "καρφώνει" την πρώην του ομάδα με ωραίο γκόλ 0-3 και στο 88΄ ο Μιλκούδης να ανατρέπει τον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή και ο πρώτος σκόρερ ολης της Γ΄ Εθνικής Γιάννης Παπαποστόλου με ευστοχο χτύπημα  πέναλτι να κάνει το 0-4.
Ο Διγενής Λακκώματος  πέτυχε σε σε δυο αγωνιστικές συνολικά 12 γκόλ και δείχνει σε πολυ καλή  κατάσταση εχοντασ δημιουργήσει ενα νεανικό σύνολο που κερδίζει τις εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικό ποδόσφαιρο με την καλύτερη επίθεση μαζι με την Λάρισα σε ολη την Γ΄ Εθνική
Μεγάλη νίκη πήρε ο Διγενής Λακκώματος επικρατώντας 4-0 του Εθνικού Νέου Αγιονερίου εκτός έδρας.
Στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου  ειναι ο Διγενής που  βρίσκεται ενα βαθμό πίσω απο τον Πανσερραικό για την κορυφή!!!!!!
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολύ καλή η διαιτησία του Βρέσκα (Μαλούτα -Γιάντση) απο την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ:(Κυριάκος Αβραμίδης) Γκορτζής, Πολιανίδης (60’ Χαραλαμπίδης), Γκέλινος, Αποστολάς (46’ Παλιάτσος), Μιλκούδης, Κοντσίδης, Γραικός, Χασάνογλου, Καρασίμος, Μακρής, Μήτσικας (79’ Σιδηρόπουλος).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Κοσμίν Μπαρκαουάν) Παπαβασιλείου, Μπίκας, Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραλιώτης (60’ Χότζα), Γεωργιάδης, Βιτλής (75’ Μαραμπαΐδης), Δραγανίδης, Λαμπερνάκης (70’ Αθανασιάδης), Στασινόπουλος, Παπαποστόλου.