ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Δεύτερη δοκιμή παικτών στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ με άλλους 35 ποδοσφαιριστές να περνούν απο το "μικροσκόπιο" του ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ.



Φωτογραφία


 Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές ποδοσφαιριστών σημερα Τρίτη δεύτερη μέρα,  στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
Στα δοκιμαστικά τεστ πήραν μέρος άλλοι 35 παίκτες, ενώ διαιτητής ήταν ο… Γρηγόρης Ευθυμιάδης (!), ο περσινός πρώτος σκόρερ του Οδυσσέα Κορδελιού, που κατάγεται από το Λάκκωμα και πρόσφατα είχε βρεθεί κοντά στον Άρη. Υπενθυμίζεται ότι θα γίνουν ακόμα ενα δοκιμαστικό τεστ, την προσεχή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Ιουλίου. Τέλος, ο Διγενής αναμένεται να αποκτήσει τρεις παίκτες από τον Άρη και άλλους τόσους από τον ΠΑΟΚ (ορισμένοι δανεικοί και άλλοι ως ελεύθεροι).

   Οι αλλη (τελευταία) ημερομηνία των "δοκιμαστικών" ειναι η:
            

                ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

   Οι ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως ηλικίας που θα θέλουν να δοκιμαστούν πρέπει να βρίσκονται στην παραπάνω ημερομηνία και ωρα: 17:00 στο "βοηθητικό" γήπεδο του Διγενή στο Λάκκωμα με ποδοσφαιρικά παπούτσια. Στο γήπεδο καλούνται και ολοι οι ποδοσφαιριστές  του Διγενή που αγωνίζονταν πέρσι με υποσχετική ή δανεικοί σε αλλες ομάδες.

    Για περισσότερες πληροφορίες  εαν θελήσουν οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές μπορουν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

6978702451 (Γιώργος Αθανασιάδης)

6943864541 (Κοσμίν Μπαρκαουάν)

Ανακοίνωση ΕΠΟ για Γ’ Εθνική!!!! Απο σήμερα οι Δηλώσεις Συμμετοχής!!!


Από σήμερα μπορούν τα σωματεία της Γ’ Εθνικής να δηλώνουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, με την ΕΠΟ να δίνει στη δημοσιότητα την απαραίτητη φόρμα προς συμπλήρωση.
Οι ομάδες καλούνται να πληρώσουν και παράβολο 500 ευρώ  αλλά και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει αυστηρά στις 31 Ιουλίου, καθώς στο ΔΣ στις 2 Αυγούστου θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013...
να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία.


Η Δήλωση Συμμετοχής για την Γ΄ Εθνική

Στα 500 ευρώ το παράβολο

Η EΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013, να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.
Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία. Να σημειωθεί ότι τα σωματεία πρέπει επίσης να προσκομίσουν βεβαίωση  από τα λογιστήρια της ΕΠΟ, και των κατά τόπους ενώσεων περί μη οφειλής, ενώ για την κατάθεση των δελτίων των ποδοσφαιριστών απαιτείται παράβολο 60 ευρώ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τη Δήλωση Συμμετοχής από το  σαιτ μας η οποία είναι ως εξής:


                                                         ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

……………………………………………………………………………………………………….
Αναγράφεται ο τίτλος του Σωματείου   και    ο αριθμός Μητρώου του Σωματείου

Α.Φ.Μ. …………………………………                          Δ.Ο.Υ.  …………………………………….

Αριθμ. Πρωτ. …………………………                  Ημερομηνία ………………………………
(του Σωματείου)
Αριθμ.Γραμ.Εισπρ. …………………….
Ποσό                                        ευρώ.
(συμπληρώνεται από την ΕΠΟ)
Προς: την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΘΕΜΑ: «Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013 – 2014 »

            Σε απάντηση του με αριθμ. Πρωτ. ………………….…εγγράφου σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την από …………..………………… απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου:
1.         Δηλώνουμε συμμετοχή στο παραπάνω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αποδεχόμαστε ρητά και ανεπιφύλακτα το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο.  Καταθέτουμε στο Ταμείο σας το ποσό των 500 ευρώ σαν δικαίωμα συμμετοχής. (Τραπεζική ή ταχυδρομική επιταγή σε διαταγή Ε.Π.Ο.).
2.         Γήπεδα, που θα χρησιμοποιήσουμε για τους αγώνες μας στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αυτό είναι :
1) Γήπεδο ………………………………………………. Χωρητικότητας ……………….θεατών.
2) Γήπεδο ………………………………………………. Χωρητικότητας ……………….θεατών.
Τηλέφωνα γηπέδων    1)…………………………………… 2)……...……………………………..
ΦΑΞ γηπέδων                         1)………………………..…...…….. 2)……………………………………..
Αποστέλλουμε τα παραχωρητήρια για τα δύο ως άνω γήπεδα.
3.         Τα χρώματα της στολής των ποδοσφαιριστών μας είναι :
α) φανέλα …………………………………………β) παντελονάκι ………………………………...
γ) κάλτσες  …………………………………………
4.         Τα γραφεία μας βρίσκονται:
Πόλη:…………………………………………………………………………………………….……….. οδός…………………………………………..……………......Αριθμός …………….………..……… Περιοχή………………………………..…………….……………. Τ.Κ. …………………….………..
τηλέφωνο ………………….………………..…ΦΑΞ ………………….…..……… (υποχρεωτικά)
E-mail …………..………………………………………………………….…………. (υποχρεωτικά)
Τηλ. : Προέδρου …………………….……ΚΙΝΗΤΟ ……………………………… (υποχρεωτικά)
Τηλ. : Γ.Γραμματέα …………….……….ΚΙΝΗΤΟ………..….…….…………….. (υποχρεωτικά)
5.         Αντίκλητος μας ορίζεται ο κ.  ……………………………………………………………….
 Κάτοικος Αθήνας, οδός …………………………………………..αριθ. ………. Τ.Κ. ……………
  Τηλ. ……………………………………………………………………...………..
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
(σφραγίδα του Σωματείου)
(ονοματεπώνυμο και υπογραφή)                                            (ονοματεπώνυμο και υπογραφή)

Γ' Εθνική: Τα νέα των ομάδων εν συντομία

ΕΠΟ/Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Το «μπαμ» που ετοίμαζε το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Γιώργου Κωνσταντινίδη είχε αίσιο τέλος για τη νεοφώτιστη ομάδα της Καβάλας. Ο Αντώνης Μαχαιρούδης γύρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χρυσούπολη, για να κλείσει στο Νέστο τη μεγάλη καριέρα του (όπως έκαναν παλιότερα κατ' αντιστοιχία οι Μιχάλης Κλοκίδης και Γιώργος Κόγιογλου), αποτελώντας το νέο βαρόμετρο για την ομάδα του Θάνου Χατζηαθανασίου. Ο Μαχαιρούδης συμφώνησε για τη μεγάλη επιστροφή και μένει να υπογράψει τυπικά το συμβόλαιό του, με τον 35χρονο επιθετικό να αγωνίζεται επιτυχώς την τελευταία διετία στον Εθνικό Γαζώρου (πέρυσι στη Β΄, πρόπερσι πρώτος σκόρερ στην πορεία ανόδου από τη Γ΄). Ο έμπειρος φορ στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ναυπακτιακό Αστέρα, Κορωπί, Ιωνία Χανίων.
Εκτός από τον Μαχαιρούδη και τους νεαρούς Τσέκο και Ελευθεριάδη, που είχαν αποκτηθεί τις προηγούμενες μέρες, οι Καβαλιώτες ενέταξαν στο ρόστερ και τον μέσο Μιχάλη Κακουλίδη, που πέρυσι έπαιξε στον Ίασμο Ροδόπης και παλιότερα στον Πανθρακικό.


ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Δεν είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση η συνάντηση της διοίκησης του Ερασιτέχνη με τους γονείς των παιδιών από τις ακαδημίες και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέο ραντεβού. Αν πάντως ανακοινωθεί άμεσα ότι η Αναγέννηση υποβιβάζεται από τη Football League, τότε θα υπάρξει χρόνος οργάνωσης από παλιούς παράγοντες της ομάδας (Λάτσιος, Πρώιος, Καζάκης, Κ. Σαμαράς, Αναγνώστου, Χ. Σαμαράς), ώστε να την «κατεβάσουν» στη νέα Γ΄ Εθνική, με αρκετούς παίκτες από την περσινή Κ20 των πράσινων. Αν χαθεί πολύτιμος χρόνος (δηλαδή απόφαση προς το τέλος του μήνα), τότε ίσως η Επανομή οδηγηθεί στο τοπικό.


 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ.: Μετά το πρώτο κύμα ενίσχυσης (Κουκουλέκης, Μπεκιάρης, Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης και οι τερματοφύλακες Ταταρίδης και Κωφός), στην ομάδα του Ευόσμου δεν βιάζονται για τις επόμενες επιλογές, περιμένοντας να… πέσουν τα κασέ, να προκύψουν περιπτώσεις ελεύθερων αλλά και να μη γίνουν αβίαστα λάθη. Ήδη ένας «κορμός» δημιουργήθηκε για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, που θα ρίξει το βάρος στην έλευση σέντερ φορ και στόπερ (μεταξύ άλλων παραμένουν στη λίστα οι Ν. Στεφανίδης, Τσούκλης, Αστράουσκας και Παπατζίκος).

 ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Μεταγραφών συνέχεια για τη νεοφώτιστη ομάδα της Καβάλας, που μετά τους Δούμπλατζη και Ράνο απέκτησε τον 20χρονο Αλβανό αριστερό μπακ, Τζούλιο Τσέχου, ο οποίος έπαιζε στον Κεραυνό Ελευθερών. Πλέον, η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη αναζητά δυο αμυντικά χαφ, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Σε συμφωνία για ανανέωση με τον 21χρονο αμυντικό, Γιώργο Ζαμπούρη ήρθε η ομάδα της Χαλκιδικής, συνεχίζοντας να κρατά στο ρόστερ στελέχη που βοήθησαν στην περσινή άνοδο οπως τους Κάρτα, Γεροθανάση, Καράγαλη.
 Στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού, Ηλία Ντινιώτη , που πέρυσι ξεχώρισε με την ΑΠΕ Λαγκαδά, προχώρησαν τα Μουδανιά, ενισχύοντας τα μετόπισθεν. Πρόκειται για 29χρονο στόπερ, που μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει ακόμα σε Καλαμάτα, Παναχαϊκή και Εράνη Φιλιατρών. Τις επόμενες μέρες αναμένονται ένα ή δυο ακόμα μεταγραφικά «χτυπήματα» για την ομάδα του Κώστα Ζαμπέτογλου, καθώς προχωρούν οι επαφές με βασικούς στόχους.

Την ίδια στιγμή, παρελθόν για την ομάδα της Χαλκιδικής θεωρείται ο Στέφανος Σπάσιτς, που ζήτησε να αποχωρήσει. Ο Σερβοέλληνας μεσοεπιθετικός, που βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή άνοδο, αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ενώ τις επόμενες μέρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με άλλα βασικά στελέχη του περσινού κορμού, όπως ο έμπειρος στόπερ Νίκος Κατσόγλου και ο τερματοφύλακας Μπέλλος.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ:Σήμερα μέλη της διοίκησης θα επισκεφτούν αθλητικές εγκαταστάσεις όπου η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επικρατέστερα μέρη πάντως είναι η "Κουτσούφλιανη" και το "Ελατοχώρι".Χθες βράδυ ο πρόεδρος Γιάννης Ζαντόπουλος είχε συνάντηση με τον Κώστα Πολυχρονίδη ο οποίος θα είναι πλέον ο προπονητής τερματοφυλάκων.
 Μετά τον τερματοφύλακα, Θοδωρή Χουρουζίδη και τον μέσο, Μπέζο Τσελεκίδη, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων «φουλάρει» για την έλευση επιθετικού και στόπερ. Για το κέντρο της άμυνας ένα όνομα που «παίζει» με αξιώσεις είναι αυτό του Γιώργου Μάντζιου, που έχει εμπειρία στην κατηγορία, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο 21χρονος στόπερ έπαιξε πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και στο δεύτερο στον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Οδυσσέα Κορδελιού (Δ΄ Εθνική) και Αγροτικό Αστέρα (Β΄ Εθνική). Βεβαίως, ο Μάντζιος εξετάζει και άλλες προτάσεις, αλλά δεν αποκλείεται να πει το «ναι» στην ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης και να τεθεί και εκείνος στη διάθεση του Ιερόθεου Γιαμουρίδη.

 ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Παίκτες των κυανέρυθρων θεωρούνται οι Κώστας Λογγινίδης (21χρονος μέσος από Κρηστώνη) και Αντώνης Καρατζιάς (20χρονος ακραίος αμυντικός από Ηρακλή Αμπελοκήπων), που περιμένουν με το… στιλό στο χέρι για να υπογράψουν και επίσημα και να «κλείσει» μια εξάδα μεταγραφών, με παίκτες από το Κιλκίς (μαζί με Καρανδρέα, Αϊβαζίδη, Ηλιάδη και Κωνσταντινίδη). Βεβαίως, άμεσα θα αποκτηθούν και τέσσερις-πέντε έμπειροι, ικανοί να κάνουν τη διαφορά, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση (17:30), με τον Γιώργο Σημαιοφορίδη να ετοιμάζει δοκιμαστικά.

 ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ: Ανανεώσεων συνέχεια για τη Δόξα, αφού συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ των νεοφώτιστων ο επιθετικός μέσος, Χρήστος Αραμπατζούδης. Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη ο τερματοφύλακας, Νίκος Κοσσυβάς. Η Δόξα Πενταλόφου παράλληλα «φουλάρει» για τις πρώτες προσθήκες, από τις συνολικά 7-8 μεταγραφές που θα γίνουν.