ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΓΕΝΑΡΑ



ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!

Δικαίωση για το Λάκκωμα, «αιμορραγία» 350.000 ευρώ για τον Άρη!

ΑΠΟ PRESSARIS


avraambf3Μια δυσάρεστη εξέλιξη έκρυβε η υπόθεση του Λακκώματος-Αβραάμ Παπαδόπουλου. Το εφετείο Θεσσαλονίκης απέρριψε σήμερα 20 Ιαν.2012 την έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης!

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση επιδικαζόταν σε βάρος του Αρη ποσό 500.000 ευρώ, πλέον τόκων και δικαστικής δαπάνης για απαίτηση του Α.Σ Διγενής Λακκώματος που αφορούσε ιδιωτικό συμφωνητικό για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου το οποίο είχαν συνάψει .

Μετά τη θεώρηση της απόφασης, το ανωτέρω ποσό μείον τις 150.000 που έχει ήδη καταβάλει ο Άρης μετά την πρωτόδικη απόφαση θα καταστεί αμέσως απαιτητό, δηλαδή 350.000 ευρώ συν τους τόκους.

 Οι άνθρωποι των κίτρινων δεν αποκλείεται να επιδιώξουν και ένα διακανονισμό με το Λάκκωμα, κάτι που είχαν βέβαια προσπαθήσει να κάνουν και στο παρελθόν αλλά είχαν συναντήσει την καθολική άρνηση του Διγενή στην πρόταση που είχαν κάνει…

 ΑΠΟ COBRA.BET

Οικονομικός βραχνάς για την ΠΑΕ Άρης αποτελεί η απόφαση δικαστηρίου που δικαιώνει το Λάκκωμα και του επιδικάζει μεγάλο χρηματικό ποσό για το θέμα της μεταγραφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Το ζήτημα προέκυψε από την απόφαση του εφετείου που ήρθε να απορρίψει την έφεση που είχε καταθέσει ο Άρης κατά της πρωτόδικης απόφασης. Όπως είναι γνωστό, ο Διγενής Λακκώματος, η ομάδα από την οποία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήγε στον Άρη,  διεκδικεί ποσό από τη μεταπώληση του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού που υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων. Μετά τη θεώρηση της απόφασης, το αρχικό ποσό των 500.000 ευρώ, μείον τις 150.000 που έχει ήδη καταβάλει ο Άρης μετά την πρωτόδικη απόφαση, θα καταστεί αμέσως απαιτητό, δηλαδή 350.000 ευρώ, συν και οι τόκοι. Η ΠΑΕ Άρης προτίθεται να καταθέσει αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, επίσης θα επιδιώξουν κάποιο διακανονισμό με το Λάκκωμα, κάτι πάντως που δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει εύκολα. Από μόνο του το γεγονός, πάντως, ήρθε να επιβαρύνει τα οικονομικά δεδομένα για τους «κίτρινους» και ο προβληματισμός επιτείνεται, από την άλλη στο σωματείο της Χαλκιδικής μιλούν για δικαίωση στον πολυετή δικαστικό αγώνα τους και περιμένουν να πληρωθούν…

ΑΠΟ gazzeta.gr

Κακά "μαντάτα" για Παπαδόπουλο
Καθόλου δεν άρεσε στους ανθρώπους του Άρη η απόφαση του εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να καταβάλει στον Διγενή Λακκώματος 500.00 ευρώ. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Λακκώματος είχε κινηθεί δικαστικά εναντίον των "κιτρίνων" ζητώνας μερίδιο απ' το ποσό της μετεγγραφής του Αβράαμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό, όπως όριζε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογραφεί μεταξύ του Λάμπρου Σκόρδα και του Αλκέτα Παναγούλια. Όπως και η απόφαση του εφετείου, έτσι και η πρωτόδικη δικαίωνε το Διγενή, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα -στα πολλά που έχει να επιλύσει- στη διοίκηση του Άρη.
ΑΠΟ ONSPORTS.GR

Δικαιώθηκε ο Διγενής για Αβραάμ

Μια νέα δικαίωση ήρθε από το εφετείο για τον Διγενή Λακκώματος και την διαμάχη με τον Άρη για το ποσοστό χρημάτων που έπρεπε να εισπράξει από την μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό.
Η απόφαση του εφετείου απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει ο Άρης κατά της πρωτόδικης απόφασης. Ο Διγενής είναι η ομάδα από την οποία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του και στη συνέχεια μετακόμισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  και διεκδικεί ποσό από τη μεταπώληση του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού που υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό προέβλεπε ο Διγενής να πάρει το 20%  του ποσού πιθανής μεταπώλησης του αμυντικού. Ο Άρης πώλησε τον Παπαδόπουλο για 2,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, οπότε ο Διγενής διεκδικεί το ποσό των 500.000 ευρώ.
Μέχρι τώρα η ομάδα του Λακκώματος έχει εισπράξει 150.000 ευρώ, όμως η τελευταία απόφαση προβλέπει την άμεση καταβολή του υπόλοιπου ποσού συν τους νόμιμους τόκους.
 

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

:
Αθλητική Μακεδονίας Θράκης