ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αποδεκατισμένος με δέκα σημαντικές ελείψεις και φούλ νεανική ομάδα ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος ηττήθηκε στις Φώκιες απο τον ΗΡΑΚΛΗ (2-0)!!!!

Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ. Ηρακλής Νέας Φωκαίας - "Φωκαείς".
 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (2-0)
Σε ένα πολύ κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι, οι Φώκιες πέτυχαν σημαντική νίκη και κράτησαν ακέραιες τις ελπίδες για παραμονή. Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Τσαλδάρη αγωνίζονταν κυριολεκτικά «με την πλάτη στον τοίχο» και η νίκη ήταν μονόδρομος. Τελικά τα κατάφεραν, ξεπερνώντας το άγχος τους και πήραν το «τρίποντο», υπερκαλύπτοντας μάλιστα και τη διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας (στον πρώτο γύρο είχαν χάσει 3-2). Χαρακτηριστικό στοιχείο για τον Ηρακλή ότι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα ο Απόστολος Μαρκογιαννάκης κατάφερε να σκοράρει. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι του Τάσου Θεοδωρίδη, μετέβησαν στο γήπεδο κυριολεκτικά αποδεκατισμένοι, καθώς είχαν δέκα απουσίες (Κωνσταντινίδης, Δούμας, Παρασχούδης, Τσίκο, Χατζηαναγνώστου, Δερνεξής, Κλήμης, Στ. Γιαλετζής, Τσάκαλος, Ευθυμιάδης). Παρόλα αυτά, προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, είχαν αγωνιστικότητα και διαμαρτύρονται για τη φάση του πρώτου γκολ. Μέτριος ήταν σε γενικές γραμμές ο αγώνας, τον οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι. Η «επίμαχη» φάση έγινε στο 24΄, όταν σε «βαθιά» μπαλιά που έγινε κι ενώ ο Μαρκογιαννάκης ήταν εκτεθειμένος, ακολούθησε αδράνεια στην άμυνα και ο Θόδωρος Δαγκλής πέτυχε αυτογκόλ (1-0). Το Λάκκωμα διαμαρτύρεται για οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο επόπτης Τσιρωνάς!!!!. Στο 81΄ έπειτα από λάθος της άμυνας, ο Απόστολος Μαρκογιαννάκης «σφράγισε» τη νίκη για τις Φώκιες. Χαρακτηριστικό του αγώνα ηταν οτι ο ΔΙΓΕΝΗΣ απο τους 13 παίκτες που χρησιμοποίησε οι 1Ο ηταν απο το Λάκκωμα και οι 11 κάτω απο 21 χρονών!!!!!Αρκετά καλή η διαιτησία του Αλ. Τσακαλίδη, επόπτες ήταν οι Πασσαλής, Τσιρωνάς, παράπονα εκφράζουν οι φιλοξενούμενοι για τη φάση του 24΄. 

 ΦΩΚΙΕΣ: ΤΣΙΓΓΑΝΗΣ, Τσαλικίδης, Νιπόλι, ΚΛΗΜΗΣ, Τσαλδάρης, ΚΕΡΙΟΤΑ, Μαρκογιαννάκης (82΄ Σχοινάς), Ντόι (64΄ Ευθυμιάδης), ΜΟΥΡΑΤΙ (88΄ Βαχτανίδης), Τσακίρογλου. ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Δαγκλής, ΤΖΟΒΑΣ, ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ, ΙΑΤΡΙΔΗΣ, Κουρατζίνος (55΄ Τσαχουρίδης), ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ, Σιδηρόπουλος, Χαντζαρίδης (86΄ Κεμεντζετζίδης), Φυτάς, Σέρα