ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (Νο 1)

                        ΚΥΡΙΑΚΗ   21 ΝΟΕΜΒ. 1999 (εφημ. ''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ")
                     ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ Ν . ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ   ( 3 - 1 ) 

          Βαθιά  βαθμολογική ανάσα πήρε η νεανική ομάδα του Διγενή Λακκώματος κερδίζοντας τον Ερμή Ν. Ποτίδαιας με (3-1). Η νίκη των γηπεδούχων ηταν δίκαιη  αφού ειχε  τον ελεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του  παιχνιδιού ενω δεν ελειψε η ένταση και τα νεύρα κυριως στο τελευταιο δεκάλεπτο του αγώνα οπου ειχαμε και 3 κοκκινες κάρτες!!!!.
          Στο Α΄ημίχρονο το Λάκκωμα είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε κατα διαστήματα την εστία της Ποτίδαιας δημιουργώντας κάποιες αξιόλογες φάσεις  μπροστά στα καρέ του Ταχύρη  κυρίως με τον Χρήστο Στεργιάνη  και τον Στέφανο Τσακλίδη. Το (1-0) πραγματοποιήθηκε στο 30΄ οταν ο Νικολαϊδης επιασε δυνατο σούτ  εξω απο την περιοχή του Ερμή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των φιλοξενουμένων και κατέληξε στα δίχτυα.
          Στο Β΄ημίχρονο  συνεχίστηκε το ιδιο σκηνικό αλλά το Λάκκωμα δεν εβρισκε  διαδρόμους ελευθερους  και προτιμούσε τα σούτ, ενα απο αυτα εξαπέλυσε  ο Γιώργος Σαντής  στο 53΄παραβιάζοντας την εστία του Ερμή γράφοντας το (2-0). Το γκόλ αυτό ήταν ένα απο τα καλύτερα που έχουμε δεί στα γήπεδα του νομού μας. Στο 71΄ σε μία επέλαση του Χρήστου Στεργιάννη ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ευστοχα ο Γιώργος Εμμανουηλίδης διαμορφώνοντας το (3-0). Στο 80΄ο Ερμής Ποτίδαιας μετά απο σέντρα του πολύ καλού Μανωλόπουλου ο Χονδρούλης έπιασε καρφωτή κεφαλιά πραγματοποιώντας το τελικό (3-1). Στο 83΄ αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα οι Παναγιώτης Ορτουλίδης του Διγενή και ο Νίκος Παπαπέτρου του Ερμή γιατί αλληλοκτυπήθηκαν, ενώ στο 89΄ είχαμε και τήν αποβολή του Γιαλαμπούκη αφού κράτησε τον Στέφανο Τσακλίδη που έμπαινε μόνος του στην περιοχή της Ποτίδαιας.
        Απο το Λάκκωμα διακρίθηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαντής, Νίκος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Ορτουλίδης ενώ απο την Ποτίδαια οι Ταχίρης, Μανωλόπουλος , Χονδρούλης και Γιώργος  Τσαμασλίδης.
        Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ. Νωτούδα ( Σελεμίδη - Γεωργή)

 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΛΑΚΚΩΜΑ: Κεχαϊδης Χάρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης Σταυρος, Μιχαηλίδης Νίκος, Εμμανουλίδης Γιώργος, Σαντής Γιώργος, Τσακλίδης Στέφανος, Νικολαϊδης Δημήτρης, Ορτουλίδης Παναγιώτης, Στεργιάννης Χρήστος (72΄ Σφακιανάκης), Παπαδόπουλος Νίκος.

ΠΟΤΙΔΑΙΑ: Ταχύρης, Γιαλαμπούκης, Παπαπέτρου, Χρυσούλης (30΄Κεχαγιάς), Μηλιάδης, Σταθώρης, Μανωλόπουλος, Προδρόμου, Τσαμασλίδης, Χατζηκουδέλης, Χονδρούλης.
                                                                 

TEΛΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!!

Αποσύρθηκε ο Ηρακλής από τη Δ’ Εθνική

Τα έγγραφα με τα οποία ανακοινώνει πως αποσύρεται από τη Δ’ Εθνική έστειλε ο Ηρακλής στην ΕΠΟ.
Η συνεργασία του «Γηραιού» με τους Πόντιους Κατερίνης έχει προχωρήσει σημαντικά, με την ΑΕΠ να αγωνίζεται πλέον στα εντός έδρας παιχνίδια της στο «Καυτανζόγλειο» με κυανόλευκη φανέλα. Πάντως, το θέμα του Ηρακλή θα απασχολήσει την Πέμπτη (2/2) το ΔΣ της ΕΠΟ, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο σε αυτή τη συμφωνία.
Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή καθαρόαιμος Ηρακλής δεν υφίσταται πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι Πόντιοι νομικά μπορούν να αλλάξουν την ονομασία τους και το σήμα τους το καλοκαίρι και όχι στο μέσο της σεζόν.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ (13η Αγων.)

Ορισμός διαιτητών Δ' Εθνικής Κατηγορίας (5/2/2012)

alt
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2011-2012 στις 5/2/2012…πατήστε εδω..Όμιλοι 1-5 .