ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η "ΨΥΧΑΡΑ" ΜΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΑΒΡΑΑΜ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ!!!!!


ΠΑΛΙ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ 2ος ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!



                                ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (0-3)                                                                                                                                                                  Η απόρθητη έδρα που διατηρούσαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος οι "μπλε, αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Οδυσσέας Κορδελιού παρά τα προβλήματα και την απόχη από τις προπονήσεις των παικτών για δύο ημέρες, "άλωσε" το Σιδηρόκαστρο, κέρδισε με το εμφατικό 0-3 και έβγαλε οριστικά νοκ-αουτ τον Εθνικό Σιδηροκάστρου που βυθίστηκε στην 8η θέση!
Όσον αφορά τον αγώνα, οι παίκτες του Σιδηροκάστρου μπήκαν προφανώς επηρεασμένοι ψυχολογικά από τα τελευταία αποτελέσματα και το γρήγορο γκολ του Γρηγόρη Ευθυμιάδη, μόλις στο 3΄, με το εύστοχο πέναλτι τους "έριξε" ακόμη περισσότερο. Βέβαια προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποια εκρηκτικά διαστήματα και καλές στιγμές στο παιχνίδι τους, ωστόσο κάθε επίθεση των φιλοξενούμενων...μύριζε κίνδυνο και αφού στο 14΄ υπήρχε το δοκάρι με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, στο 45΄ ο Καράμπελας πέτυχε το 0-2, βάζοντας πλέον γερές βάσεις νίκης.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν για περίπου 15 λεπτά έχοντας συνεχόμενες καλές ευκαιρίες με τους Τσεμπερίδη, Πεχλιβανίδη και Ρούμπο, ωστόσο στο φινάλε του αγώνα ο Αχαλινόπουλος έβαλε το...κερασάκι στην τούρτα, μιας πανηγυρικής νίκης για τον Οδυσσέα.

Εθνικός Σιδηροκάστρου (Νίκος Γάδος): Γαβριηλίδης, Τσεμπερίδης, Πετρίδης(46΄ Παπαστεργίου), Ιωαννίδης, Καρυπίδης, Πασχαλούδης, Ρούμπος, Μουτεσίδης(65΄ Ρόβας), Πεχλιβανίδης, Μπαστάνης Θ, Κουλτσιάκης(46΄ Γεωργιάδης)

Οδυσσέας Κορδέλιου (Αλέξης Αλεξίου): Κραββαρίτης, Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Παλάσκας, Παπαργυρίου, Ιωαννίδης, Λαζαρίδης, Θυμιόπουλος, Σάρρος(70΄ Σγκούρι), Ευθυμιάδης(55΄ Αχαλινόπουλος), Καράμπελας(65΄ Σάλιβαν)