ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Διγενής Λακκώματος: Απέκτησε τον Τέο Χατζηαναγνώστου απο ΠΑΟΚ.



Τέο Χατζηαναγνώστου
                 Τήν πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε πριν απο λίγο η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ αφου απέκτησε απο τον ΠΑΟΚ ενα "δικό" του ποδοσφαιριστή και αυθεντικο ταλέντο!!! Ο λόγος για τον 16χρονο μεσοαμυντικό Θώδορο Χατζηαναγνώστου που θα φορέσει την φανέλα του χωριού του οπου μεγάλωσε και διαμένει. Ο Τέο ειναι γιος του παλαιμαχου ποδοσφαιριστή και αρχηγου του ΔΙΓΕΝΗ Αντώνη Χατζηαναγνώστου. Αγωνιζόταν για 10 χρόνια στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ και έπαιζε με επιτυχία για 3 χρόνια στην μεικτή ομάδα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ειναι διεθνής με την ομάδα παίδων της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Ο Τέο Χατζηαναγνώστου με την φανέλα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ
O Τέο Χατζηαναγώστου(2ος πάνω) με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ
                           

Διγενής Λακκώματος: Ανανέωσαν Βασίλης Μπούρκας και Τάσος Δούμας....

Βασίλης Μπούρκας
ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΜΑΣ

          Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ακόμη δυο ποδοσφαιριστές που είχαν πέρσι πολύ καλή παρουσία με τα χρώματα του Χαλκιδικιώτικου συλλόγου. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΠΟΥΡΚΑΣ και ο επιθετικός ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΜΑΣ τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση του ΠΕΤΡΟΥ ΡΟΥΖΙΟΥ συμφώνησαν και θα συνεχίσουν να φοράνε  και την νέα χρονιά την φανέλα του Δευτεραθλητή της Δ΄Εθνικής και Κυπελλούχου Χαλκιδικης.
          Ετσι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και πάντα με προσεκτικές κινήσεις βάσει του Αρχικού σχεδιασμού της διοίκησης και του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ, να διαμορφώνεται το φετινό ρόστερ του ΔΙΓΕΝΗ.

Τάσος Δούμας