ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο Θανάσης Δημόπουλος νέος προπονητής της ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ!!!!

Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι ο νέος προπονητής στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου.

Το άλλοτε λαμπρό αστέρι του Παναθηναϊκού, Ηρακλή, ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του Πολύγυρου με τις γνώσεις και την εμπειρία του και πιστεύουμε να λειτουργήσει σαν πόλος έλξης στα νέα παιδιά του Πολύγυρου.
Ο Θανάσης Δημόπουλος θα αντικαταστήσει τον Κώστα Κάκογλου!!!!!
Εν τω μεταξύ η "ακέφαλη" διοίκηση της ΝΙΚΗΣ δεν έχει καταλήξει ακόμα στο όνομα του νέου Προέδρου. Λειτουργεί συλλογικά και απ' ότι φαίνεται και αποτελεσματικά αφού σε ελάχιστο χρόνο βρήκε προπονητή γνώστη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και με πετυχημένη πορεία στις ομάδες που εργάστηκε ως προπονητής.

"Χαζομπαμπάς" ο Βασίλης Τοροσίδης!!!!!!!

Οι "κολητοί" ΑΒΡΑΑΜ και ΤΟΡΟ

        Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ έγινε και πατέρας.
         Ο 27χρονος διεθνής άσος των «ερυθρολεύκων» και ενθερμος "οπαδός" του Διγενή Λακκώματος  βρισκόταν την Πέμπτη σε… επιφυλακή, καθώς η σύντροφός του, Σοφία ήταν στο μαιευτήριο. Γι’ αυτό δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας του, αλλά περίμενε με αγωνία την γέννηση της κόρης του. Η αγαπημένη του και το νέο μέλος της οικογένειας χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο «Τόρο» πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πώς να μην είναι πανευτυχής άλλωστε, καθώς την Τρίτη συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ρίξει άγκυρα στον Ολυμπιακό για ακόμη τέσσερα χρόνια… Η έλευση της κόρης του εξάλλου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μην ακούσει τις σειρήνες για καριέρα στο εξωτερικό. Το Δ.Σ. και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ευχονται στον διεθνή αμυντικό να του ζήσει η κόρη του!!!!!

Αναγγελία ποδοσφαιρικών αγώνων των ομάδων του Διγενή Λακκώματος



                 
       ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕ. 2012
Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (5η αγων.)
ΓΗΠΕΔΟ: "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"  Ωρα: 11:00
Διγενής Λακκώματος - Κύπρος Διονυσίου
         
        ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕ. 2012
 Πρωτάθλημα JUNIOR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (3η αγων.)
ΓΗΠΕΔΟ: ΤΖΙΩΛΑ  Ωρα: 11:00
Ηφαιστος Καλαμαριάς - Διγενής Λακκώματος
       
      ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕ.2012
Πρωτάθλημα Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ 2ος ομιλος (2η αγων.)
ΓΗΠΕΔΟ: ΣΤΕΡΝΑΣ ΚΙΛΚΙΣ   Ωρα: 15:00
Δόξα Χέρσου - Διγενής Λακκώματος