ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα μεταξύ της ΔΟΞΑΣ ΧΕΡΣΟΥ και του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ γίναμε θεατές μιας κακής διαιτησίας εναντίον του Διγενή.
O διαιτητής του αγώνα όχι μόνο δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δυστυχώς δεν έκανε και τίποτα ώστε να αποδείξει στο ελάχιστο ότι έχει την ικανότητα να σφυρίξει δίκαια και αδέκαστα.
Τα γεγονότα του αγώνος μιλάνε από μόνα τους και δεν χωρά καμία αμιφσβήτηση ότι ο διαιτητής κ. Πασλαμούσκας του συνδέσμου Πέλλας με τα σφυρίγματά του στέρησε τους 3 βαθμούς της νίκης από την ομάδα μας. Αποκορύφωμα όλων ήταν όταν ο διαιτητής έδειξε αρχικά 3 λεπτά καθυστερήσεων, μετά ένα ακόμα λεπτό αλλά τελικά κράτησε 7(!) λεπτά και μάλιστα στο 7ο λεπτό δέχτηκε το γκολ της ισοφάρησης η ομάδα μας. Ομολογουμένως είχε μια κακή διατησία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοιου είδους διαιτησίες μας πεισμώνουν και δεν επηρεάζουν τους στόχους της ομάδας μας και ότι ο Διγενής θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους διαιτησίες στο μέλλον.

ΥΓ: Πιστεύουμε και έχουμε εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Διαιτησίας ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια "φαινόμενα".

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (Ημιτελικοί)
Τετάρτη 21 Μαρ. 2012  Ώρα : 15:30 ΠΑΡ/ΤΗΣ Δ ΕΔΟ
1 ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΦΟΡΑΣ