ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

 
Διαβάσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν παράγοντες και ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικών αλλά και επαγγελματικών συλλόγων:                                                             1. Οι μετεγγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από ή σε ερασιτεχνικά σωματεία διενεργούνται κατά το χρονικό διάστημα από 2.7.2013 μέχρι 2.9.2013 και από 1.1.2014 μέχρι 31.1.2014.                                                                    2. Η απόκτηση ποδοσφαιριστών με υποσχετική από ή σε ερασιτεχνικά σωματεία διενεργείται κατά το χρονικό διάστημα από 2.7.2013 μέχρι 31.7.2013.                                                                3. Οι αποδεσμεύσεις των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών πραγματοποιούνται μόνον κατά το χρονικό διάστημα από 2.7.2013 μέχρι 31.7.2013. Οι αποδεσμεύσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη κάθε σωματείου μέχρι και την 30.6.2013.  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - Αίτηση Μεταβολών ποδοσφαιριστή κατάλληλα συμπληρωμένη (κεφαλαία γράμματα-υπογεγραμμένα και σφραγισμένα όπου είναι απαραίτητο χωρίς σβησίματα). – Δύο πρόσφατες φωτογραφίες. – Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας (ακριβές φωτοαντίγραφο). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, πρόσφατο πιστοποιητικό γεννήσεως με επικολλημένη πρόσφατη φωτογραφία, θεωρημένη για την ταυτοπροσωπία από οικεία αστυνομική ή δημοτική αρχή. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ - Απαιτείται συγκατάθεση του σωματείου, στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής. – Υποβολή αίτησης μεταβολών του ποδοσφαιριστή κατάλληλα συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη. Κεφαλαία γράμματα, να φαίνεται καθαρά η σφραγίδα και των δύο (2) σωματείων (αυτό που παραχωρεί τον παίκτη στο α΄ μέρος και το σωματείο που μετεγγράφεται στο β΄ μέρος της αίτησης μεταβολών καθώς και οι απαραίτητες υπογραφές). ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Υποβολή αίτησης μεταβολή του ποδοσφαιριστή κατάλληλα συμπληρωμένη-υπογεγραμμένη και σφραγισμένη στο β΄ μέρος της αίτησης από το σωματείο στο οποίο εγγράφεται ο ποδοσφαιριστής. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ - Απαιτείται αίτηση μεταβολών κατάλληλα συμπληρωμένη. Μετά τη λήξη του χρόνου του δανεισμού, ο ποδοσφαιριστής αυτοδίκαια επανέρχεται στη δύναμη του σωματείου που τον είχε χορηγήσει με δανεισμό.

ΕΠΟ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.


Με αγωνία περιμένουν την δημοσιοποίηση της προκήρυξης τα σωματεία που θα συμμετέχουν στην νέα Γ΄ Εθνική για να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για τον προγραμματισμό τους. Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και πρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος τόνισε οτι η προκήρυξη θα δοθεί στην δημοσιότητα την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουλίου ή το αργότερο την Δευτέρα ενώ επιμέρους έδωσε απαντήσεις σε ορισμένα σημαντικά ερωτήματα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι << η προκήρυξη θα δοθεί στην δημοσιότητα την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα. Η προκήρυξη δεν έχει καμιά σχέση με τον καταρτισμό των ομίλων. Οι βασικοί πυλώνες έχουν γίνει ήδη γνωστοί και αφορούν τους τέσσερις ξένους, του 2 άνω των 32 και την κατάργηση του ορίου ηλικίας προς τα κάτω. Στα επιμέρους και το κάνω πρώτη φορά γνωστό  είναι ο έλεγχος των γηπεδικών εγκαταστάσεων από ειδικούς. Πρέπει τα γήπεδα να είναι σε μια ανθρώπινη και πολιτισμένη κατάσταση. Και η τοποθέτηση παρατηρητών στους αγώνες με γνώσεις του αντικειμένου. Ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει μετα τις 23 Ιουλίου.>>

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: "Μεταγραφή αξίας αυτή του Μιχάλη Μανιά"

Μεταγραφή αξίας με προοπτική εξέλιξης χαρακτήρισε αυτή του Μιχάλη Μανιά στον Άρη ο Λακκωματιώτης Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Κώστας Ευθυμιάδης.
Picture 0 for Ευθυμιάδης: Μεταγραφή αξίας ο Μανιάς
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Ευθυμιάδης, για τις μεταγραφές των Μιχάλη Μανιά και Γιάννη Παπαδόπουλο στους «κιτρινόμαυρους» αλλά και τις ανανεώσεις των Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Μανώλη Παπαστεριανού.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τη μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά στον Άρη από τον Απόλλων Σμύρνης: 
 
“Όλα ξεκινούν καλά αυτή την εβδομάδα. Και με μεταγραφή. Μια μεταγραφή καλή, αξίας και με προοπτική εξέλιξης. Είναι στα πλαίσια του πρότζεκτ που θέλει ο Άρης να εφαρμόσει. Ο Άρης θέλει να κάνει κινήσεις που να φέρουν αγωνιστική αξία στην ομάδα, ώστε να γίνει μια ομάδα ανταγωνιστική και να μην ζήσουμε αυτά που ζήσαμε πέρυσι”.
 
Για την ενίσχυση του Άρη με τον Γιάννη Παπαδόπουλο αλλά και με τον Μανιά: 
 
“Είναι πολύ καλές κινήσεις, τόσο του Γιάννη Παπαδόπουλου όσο του Μιχάλη Μανιά. Τις μεταγραφές που τις χειρίζονται ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος. Και τους αξίζουν μπράβο γιατί σιγά-σιγά γίνονται αυτά που θέλαμε. Από ‘κει και πέρα, μες στο γήπεδο θα φανεί το κατά πόσο θα βοηθήσουν. Πάντως, είναι στο δρόμο που θέλουμε κι αυτό είναι το καλό”.
 
Για την πολύ πιθανή μη ανανέωση των συμβολαίων των Παπαζαχαρία και Παπαστεριανού αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις:
 
“Φαίνεται πως δε θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους. Υπάρχει ένα χάσμα στο οικονομικό που δεν φαίνεται να μπορεί να καλυφθεί. Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις δε μπορώ να σας πω κάτι, όλα είναι ανοικτά. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Όταν θα είναι, θα το μάθετε”.
 
Για τον ερχομό των Αγκάνθο και Πουλίδο: 
 
“Ο Αγκάνθο είναι να έρθει την Τετάρτη. Ο Πουλίδο ήδη έχει έρθει νομίζω”.
 
Για την γνώμη του σχετικά με το περίφημο ζήτημα της Α.Μ.Κ.: 
 
“Επειδή είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης, νομίζω πως πρέπει να περάσει από το έλεγχο της Κ.Μ.Α. ο κάθε επενδυτής που θα επιθυμεί να αποκτήσει τον Άρη. Θα πρέπει να τον ελέγξουμε, να μπουν ασφαλιστικές δικλείδες, ώστε να μην ψάχνουμε πάλι τις μετοχές, όπως είχε γίνει κάποτε. Για μένα προσωπικά, νομίζω πως όποιος έρθει να πάρει τον Άρη θα πρέπει να περιμένει να κλείσει το ζήτημα του άρθρου 99 αλλά και να νοικοκυρευτεί η ομάδα. Αυτή τη στιγμή δε νομίζω να θέλει να έρθει κανείς, έχουμε πει πως πρέπει να συμμαζέψουμε την ομάδα. Εφόσον αποδειχτεί πως δεν είναι μια αμφιβόλου ποιότητος επενδυτής, μετά χαράς να του δώσουμε την ομάδα και να τον χειροκροτήσουμε! Εάν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, μπορεί και ο κύριος Ηλιάδης σταδιακά να καλύψει το ποσοστό της Α.Μ.Κ.”.
 
Για το αν γνωρίζει την επιστολή του κ. Κώνστα που απαιτεί την παραίτηση της νέας διοίκησης: 
 
“Όχι, δε γνωρίζω τίποτε. Εγώ επειδή συναναστρέφομαι με πολλούς ανθρώπους καθημερινώς, μπορώ να σας πω πως αφουγκράζομαι ότι υπάρχει καλό κλίμα για τη διοίκηση μας και οι φίλαθλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη δουλειά μας. Κάθε άλλο. Τώρα, αν κάποιοι ονειροβατούν, τι να πω;”