ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: "Μεταγραφή αξίας αυτή του Μιχάλη Μανιά"

Μεταγραφή αξίας με προοπτική εξέλιξης χαρακτήρισε αυτή του Μιχάλη Μανιά στον Άρη ο Λακκωματιώτης Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Κώστας Ευθυμιάδης.
Picture 0 for Ευθυμιάδης: Μεταγραφή αξίας ο Μανιάς
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Ευθυμιάδης, για τις μεταγραφές των Μιχάλη Μανιά και Γιάννη Παπαδόπουλο στους «κιτρινόμαυρους» αλλά και τις ανανεώσεις των Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Μανώλη Παπαστεριανού.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τη μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά στον Άρη από τον Απόλλων Σμύρνης: 
 
“Όλα ξεκινούν καλά αυτή την εβδομάδα. Και με μεταγραφή. Μια μεταγραφή καλή, αξίας και με προοπτική εξέλιξης. Είναι στα πλαίσια του πρότζεκτ που θέλει ο Άρης να εφαρμόσει. Ο Άρης θέλει να κάνει κινήσεις που να φέρουν αγωνιστική αξία στην ομάδα, ώστε να γίνει μια ομάδα ανταγωνιστική και να μην ζήσουμε αυτά που ζήσαμε πέρυσι”.
 
Για την ενίσχυση του Άρη με τον Γιάννη Παπαδόπουλο αλλά και με τον Μανιά: 
 
“Είναι πολύ καλές κινήσεις, τόσο του Γιάννη Παπαδόπουλου όσο του Μιχάλη Μανιά. Τις μεταγραφές που τις χειρίζονται ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος. Και τους αξίζουν μπράβο γιατί σιγά-σιγά γίνονται αυτά που θέλαμε. Από ‘κει και πέρα, μες στο γήπεδο θα φανεί το κατά πόσο θα βοηθήσουν. Πάντως, είναι στο δρόμο που θέλουμε κι αυτό είναι το καλό”.
 
Για την πολύ πιθανή μη ανανέωση των συμβολαίων των Παπαζαχαρία και Παπαστεριανού αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις:
 
“Φαίνεται πως δε θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους. Υπάρχει ένα χάσμα στο οικονομικό που δεν φαίνεται να μπορεί να καλυφθεί. Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις δε μπορώ να σας πω κάτι, όλα είναι ανοικτά. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Όταν θα είναι, θα το μάθετε”.
 
Για τον ερχομό των Αγκάνθο και Πουλίδο: 
 
“Ο Αγκάνθο είναι να έρθει την Τετάρτη. Ο Πουλίδο ήδη έχει έρθει νομίζω”.
 
Για την γνώμη του σχετικά με το περίφημο ζήτημα της Α.Μ.Κ.: 
 
“Επειδή είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης, νομίζω πως πρέπει να περάσει από το έλεγχο της Κ.Μ.Α. ο κάθε επενδυτής που θα επιθυμεί να αποκτήσει τον Άρη. Θα πρέπει να τον ελέγξουμε, να μπουν ασφαλιστικές δικλείδες, ώστε να μην ψάχνουμε πάλι τις μετοχές, όπως είχε γίνει κάποτε. Για μένα προσωπικά, νομίζω πως όποιος έρθει να πάρει τον Άρη θα πρέπει να περιμένει να κλείσει το ζήτημα του άρθρου 99 αλλά και να νοικοκυρευτεί η ομάδα. Αυτή τη στιγμή δε νομίζω να θέλει να έρθει κανείς, έχουμε πει πως πρέπει να συμμαζέψουμε την ομάδα. Εφόσον αποδειχτεί πως δεν είναι μια αμφιβόλου ποιότητος επενδυτής, μετά χαράς να του δώσουμε την ομάδα και να τον χειροκροτήσουμε! Εάν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, μπορεί και ο κύριος Ηλιάδης σταδιακά να καλύψει το ποσοστό της Α.Μ.Κ.”.
 
Για το αν γνωρίζει την επιστολή του κ. Κώνστα που απαιτεί την παραίτηση της νέας διοίκησης: 
 
“Όχι, δε γνωρίζω τίποτε. Εγώ επειδή συναναστρέφομαι με πολλούς ανθρώπους καθημερινώς, μπορώ να σας πω πως αφουγκράζομαι ότι υπάρχει καλό κλίμα για τη διοίκηση μας και οι φίλαθλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη δουλειά μας. Κάθε άλλο. Τώρα, αν κάποιοι ονειροβατούν, τι να πω;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου