ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Διγενης Λακκώματος: Σε αρθροσκόπηση υποβάλλεται ο Τάσος Δούμας


ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΜΑΣ

         Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Τάσος Δούμας, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο.
        Ο  επιθετικός του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ δεν θα γλιτώσει τελικά το νυστέρι, αφού αποφασίστηκε ότι μόνο με αρθροσκόπηση , η οποία και θα γίνει αυριο, θα μπορέσει να επανέλθει πλήρως.
          Αυτό βέβαια σημαίνει πως οι Δευτεραθλητές και Κυπελλούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για περίπου τρεις εβδομάδες και μπορεί να χάσει ως και τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας ο έμπειρος
επιθετικός της ομάδας  που αναμένεται να υποβληθεί αυριο Πέμπτη σε αρθροσκοπήση προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου  και πρωταθληματος  στον αγώνα με τη Δόξα Χέρσου. . Ευχόμαστε να πάνε όλα καλα αύριο το πρωί και ο Τάσος Δούμας να γυρίσει γερός και όσο πιο σύντομα γίνεται στις υποχρεώσεις της ομάδας.
         Μάλιστα με ανακοινωσή τους το Δ.Σ, ο προπονητής Στέφανος Μπορμπόκης και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Λακκώματος του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Πουλικίδης απο Δράμα σφυρίζει την Κυριακή το Λάκκωμα - Αγιονέρι

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ (ΔΡΑΜΑΣ)

 

Ορίστηκαν την Τετάρτη (7/11) από την ΚΕΔ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικήςτου 2ου ομίλου.

(ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Νοεμβ. 12 Ωρα:15:00)

Αναλυτικά:
Διγενής Λακκώματος-Εθνικός Ν. Αγιονερίου:
Πουλικίδης, Χατζηαθανασιάδης, Τσοχαταρίδης (Δράμας)

Εθνικός Μαλγάρων-Δόξα Χέρσου:
Γκουγκούδης, Βότσης, Γκιόκας (Σερρών)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Κιλκισιακός:
Κετεσίδης, Κουρτίδης, Δουγέρης (Σερρών)

Αχιλλέας Τριανδρίας-Ηρακλής Αμπελοκήπων:
Φωτιάς, Τριανταφυλλίδης, Ταγκαλίδης (Πέλλας)

Αγροτικός Αστέρας-Καμπανιακός:
Γεωργιτσόπουλος, Ανδρεόγλου, Καρβούνης (Δράμας)

VIDEO: Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης και πάλι MVP.

Δίχως να... δυσκολευτεί ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχτηκε MVP της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το 75,52% των ψήφων, ενώ οι Καρνέζης και Μασάντο είχαν 19,04% και 5,44% αντίστοιχα. Για το συγκεκριμένο βραβείο ο Κλάους θα βραβευτεί προς τα τέλη της εβδομάδας.