ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Διγενης Λακκώματος: Σε αρθροσκόπηση υποβάλλεται ο Τάσος Δούμας


ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΜΑΣ

         Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Τάσος Δούμας, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο.
        Ο  επιθετικός του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ δεν θα γλιτώσει τελικά το νυστέρι, αφού αποφασίστηκε ότι μόνο με αρθροσκόπηση , η οποία και θα γίνει αυριο, θα μπορέσει να επανέλθει πλήρως.
          Αυτό βέβαια σημαίνει πως οι Δευτεραθλητές και Κυπελλούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για περίπου τρεις εβδομάδες και μπορεί να χάσει ως και τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας ο έμπειρος
επιθετικός της ομάδας  που αναμένεται να υποβληθεί αυριο Πέμπτη σε αρθροσκοπήση προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου  και πρωταθληματος  στον αγώνα με τη Δόξα Χέρσου. . Ευχόμαστε να πάνε όλα καλα αύριο το πρωί και ο Τάσος Δούμας να γυρίσει γερός και όσο πιο σύντομα γίνεται στις υποχρεώσεις της ομάδας.
         Μάλιστα με ανακοινωσή τους το Δ.Σ, ο προπονητής Στέφανος Μπορμπόκης και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Λακκώματος του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου