ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Διγενής Λακκώματος: Πολλοί απόντες με το Κόσμιο, Ψάχνει λύσεις ο Βυρζαμάνης για την άμυνα!!!!!!

Αργεί ο Βιτλής στον Διγενή Λακκώματος
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΤΛΗΣ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
 
Από δυο ως τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Διγενή Λακκώματος Βασίλης Βιτλής, που υπέστη μερική ρήξη μηνίσκου. Έξω και οι Δραγανίδης, Γεωργιάδης, Μανουσαρίδης, Αθανασιάδης με Κόσμιο, αλλάζει τα χαφ ο Βυρζαμάνης.
Μερική ρήξη μηνίσκου ήταν η διάγνωση για τον τραυματισμό του Βασίλη Βιτλή στο γόνατο. Ο νεαρός μέσος του Διγενή Λακκώματος είτε θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε αρθροσκόπηση (οπότε θα λείψει ένα μήνα), είτε θα ακολουθήσει απλά θεραπευτική αγωγή, κάτι το οποίο θα αποφασιστεί ως το Σάββατο. Σε κάθε περίπτωση, η απουσία του Βιτλή για την ομάδα της Χαλκιδικής αναμένεται να ξεπεράσει τις δυο με τρεις εβδομάδες.
Παράλληλα, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου ο Θωμάς Βυρζαμάνης εκτός του Βασίλη Βιτλή δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Δραγανίδη και Γεωργιάδη και στον Μανουσαρίδη, που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς οπως και στον Αθανασιάδη που εκανε επεέμβαση στο γόνατο. Ουσιαστικά, θα λείψει όλο το κέντρο των κυανέρυθρων, που θα αλλάξει ριζικά, με το Διγενή να θέλει επάνοδο στις νίκες μετά από καιρό (μετρά και τρεις σερί ήττες) απέναντι σε έναν θεωρητικά βατό αντίπαλο.

Ο φετινός Διγενής Λακκώματοςδιατηρεί ενα εξαιρετικό σπάνιο συνδιασμό ρεκόρ, καθώς ειναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση του ομίλου και την δευτερη σε ολη την Γ΄ Εθνική και ταυτοχρονα τη δεύτερη χειρότερη άμυνα.....
Συγκεκριμένα με 38 τέρματα σε 17 αγώνες ειναι η πλέον Παραγωγική ομάδα, μαλιστα η επίθεση του Διγενή απέχει κατα πολ΄υ απο αυτη του δευτερου στον συγκεκριμένο τομέα, Πανσερραϊκού ο οποίος στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών εχει 31 τέρματα. Ο δε πρωτοπόρος  Αγροτικός Αστέραςεχει στο ενεργητικό του μόλις 27 γκολ!!!!! Αντίθετα στο παθητικό του Διγενή μετρά 32 τέρματα!!!! έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθληματος πίσω απο τον προσεχή του αντίπαλο της τον ΠΑΟ Κοσμίου. Το γεγονός αυτο εχει καταγραφεί απο τον νέο τεχνικό του Διγενή, Θωμά Βυρζαμάνη ο οποίος εχει επιδοθεί  σε εναν πραγματικό αγώνα δρόμου, ωστε να διορθώσει τα προβλήματα που παρουσιάζει η αμυντική γραμμή της ομάδας. 
Πάντως στον Διγενή στα αποτελέσματα εχουν παίξει και τα διαιτητικά λάθη που γίνονται εις βάρος του σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του για το πρωτάθλημα. Μάλιστα οι διοικούντες του Λακκώματος φρόντισαν να μεταφέρουν προς τα αρμόδια οργανα της διαιτησίας και της ΕΠΟ τα παράπονά τους  για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζει η διαιτησία, Παράπονα προς τα αρμόδια οργανα εχει να κάνει και με τους ορισμούς διαιτητών απο μακριά και μαλιστα οι βοηθοί απο αλλη ΕΠΣ  με αποτέλεσμα να ερχονται με δευτερο ΤΑΧΙ, οπως παρατηρητές απο πολύ μακρινές αποστάσεις π.χ. παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα  με το Κόσμιο απο τον Εβρο!!!!! με αποτέλεσμα το κόστος της διαιτησίας να διπλασιάζεται!!!!!