ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μαζικές επιστροφές στον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος για το Χαλκιδικιώτικο ντέρμπι με τον Π.Ο. Μουδανιών. Μόνος απών ο Δραγανίδης και ίσως και ο Σπανός..Τι δήλωσε ο Θ. Βυρζαμάνης στο Dokari.gr.

 Μαζικές επιστροφές στο Λάκκωμα
Στην διάθεση του Θωμά Βυρζαμάνη ο Γιάννης Παπαποστόλου και Βασίλης Βιτλής....

Επανέρχονται για τον Διγενή στο χαλκιδικιώτικο ντέρμπι με τα Μουδανιά οι Παπαποστόλου, Στασινόπουλος, Σαραγιώτης και Βιτλής. Μόνος απών ο Δραγανίδης, τι δηλώνει ο Θ. Βυρζαμάνης.
Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ορφέα Ελευθερούπολης (2-2, με Μιχάλη-Μανουσαρίδη, που βάσει ευκαιριών μπορούσε να είναι διπλό παρά τις απουσίες), ο Διγενής Λακκώματος επικεντρώνεται στο εντός έδρας ντέρμπι της Χαλκιδικής, την Κυριακή με τα «ανεβασμένα» τελευταία Μουδανιά. Οδηγό για τους κυανέρυθρους αποτελεί το διπλό του πρώτου γύρου στην έδρα του ΠΟΜ (0-1 με γκολ του Άρη Μιχάλη).
Ο Θωμάς Βυρζαμάνης βλέπει το απουσιολόγιο να... αδειάζει, αφού επανέρχονται από τιμωρία οι Παπαποστόλου, Στασινόπουλος, Σαραγιώτης, αλλά και ο Βιτλής από τραυματισμό. Έτσι, θα λείψουν ο τιμωρημένος Δραγανίδης, με τον Σπανό να είναι αμφίβολος. «Χωρίς να θέλουμε να φανατίσουμε την ατμόσφαιρα, το παιχνίδι με τα Μουδανιά είναι τελικός για τον Διγενή. Η νίκη είναι μονόδρομος, πρέπει να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη, αφού τα περιθώρια στένεψαν. Μιλάω με βάση βαθμολογικά κριτήρια για τελικό, όχι λόγω εντοπιότητας. Επίσης, είμαστε ικανοποιημένοι για την προσαρμογή των νεοαποκτηθέντων Μανουσαρίδη και Ορφανού, ενώ πλέον περιμένουμε να αρχίσει να σκοράρει ο Γκουγκουλιάς» σχολίασε ο τεχνικός του Διγενή.