ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

VIDEO: Διγενής Λακκώματος- Απόλλων Καλαμαριάς 1-5 (Φιλικό)

Νταβίντ Φουστέρ: «Θα μου λείψεις αρχηγέ»!!!!!!!!




Με τον δικό του τρόπο θέλησε ο Νταβίντ Φουστέρ να αποχαιρετήσει τον πολύ καλό του φίλο και επί τέσσερα χρόνια συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Ο διεθνής Λακκωματιώτης αμυντικός αποχώρησε από τους Πειραιώτες με την Τραμπζονσπόρ να αποτελεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του και με αφορμή την μεταγραφή του μέχρι πρότινος αρχηγού του Ολυμπιακού στην τουρκική ομάδα, ο Ισπανός μέσος βρήκε την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
«Ι'm gonna miss you captain! (σ.σ. Θα μου λείψεις αρχηγέ!) Καλή επιτυχία φίλε μου!» έγραψε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Αβραάμ τρέλανε τη... Ματσούκα

Αναταραχή έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τραμπζονσπόρ, λόγω της φημολογούμενης ποντιακής καταγωγής του.
Σε μια παρασκηνιακή στήλη της ιστοσελίδας Haber61, αναφέρεται πως ο δήμαρχος Ματσούκας, της πόλης που βρίσκεται η Παναγία Σουμελά, δέχτηκε καταιγισμό τηλεφωνημάτων τη Δευτέρα για το αν το νέο απόκτημα της Τραμπζονσπόρ κατάγεται από εκεί.
Διαβάστε το κείμενο της τουρκικής ιστοσελίδας:
Οι μεταγραφές της Τραμπζονσπόρ ανακοινώνονται η μια μετά την άλλη. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τραμπζονσπόρ, υπήρχαν ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Μη λέτε «έλα μωρέ, είναι δυνατόν;»: Δεν αναφέρομαι στον αθλητισμό. Η Ματσούκα πήρε φωτιά. Ο άνθρωπος είναι Έλληνας, έτσι δεν είναι; Η Ματσούκα δεν είναι η πόλη που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά και με ελληνικούς μύθους; Ε, αυτό λέμε κι εμείς. Αυτός είναι ο λόγος που στην κυριολεξία πήρε φωτιά το τηλέφωνο του δημάρχου Ματσούκας Κοράι Κοτσχάν... Βάι εφέντι μ'.
«Οι ρίζες του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι από τη Ματσούκα. Ξέρετε κάτι γι’ αυτό δήμαρχε, είναι αλήθεια;». Αυτή είναι η ερώτηση που δέχεται από χθες ο Δήμαρχος Ματσούκας
ΠΗΓΗ: pontos-news.gr