ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αβραάμ τρέλανε τη... Ματσούκα

Αναταραχή έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τραμπζονσπόρ, λόγω της φημολογούμενης ποντιακής καταγωγής του.
Σε μια παρασκηνιακή στήλη της ιστοσελίδας Haber61, αναφέρεται πως ο δήμαρχος Ματσούκας, της πόλης που βρίσκεται η Παναγία Σουμελά, δέχτηκε καταιγισμό τηλεφωνημάτων τη Δευτέρα για το αν το νέο απόκτημα της Τραμπζονσπόρ κατάγεται από εκεί.
Διαβάστε το κείμενο της τουρκικής ιστοσελίδας:
Οι μεταγραφές της Τραμπζονσπόρ ανακοινώνονται η μια μετά την άλλη. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τραμπζονσπόρ, υπήρχαν ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Μη λέτε «έλα μωρέ, είναι δυνατόν;»: Δεν αναφέρομαι στον αθλητισμό. Η Ματσούκα πήρε φωτιά. Ο άνθρωπος είναι Έλληνας, έτσι δεν είναι; Η Ματσούκα δεν είναι η πόλη που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά και με ελληνικούς μύθους; Ε, αυτό λέμε κι εμείς. Αυτός είναι ο λόγος που στην κυριολεξία πήρε φωτιά το τηλέφωνο του δημάρχου Ματσούκας Κοράι Κοτσχάν... Βάι εφέντι μ'.
«Οι ρίζες του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι από τη Ματσούκα. Ξέρετε κάτι γι’ αυτό δήμαρχε, είναι αλήθεια;». Αυτή είναι η ερώτηση που δέχεται από χθες ο Δήμαρχος Ματσούκας
ΠΗΓΗ: pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου