ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ: Την Κυριακή 17 Μαρτ. ωρα:15:30 στο γήπεδο Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ

ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοίνωσε τον ορισμό του Τελικού του πρωταθλήματος Νέων :

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ:
Κυριακή 17 Μαρτίου 2013   Ώρα : 15:30
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ : Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ
 

Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο «Μίδας» του Οδυσσέα Κορδελιού!!!!!!

Ο "Μπόμπερ" GREGORH!!!!!!!!!!!!!

O ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ¨ΦΟΝΙΑΣ" ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
Μίδας: Μυθικός βασιλιάς της Φρυγίας, γνωστός για την ικανότητά του να μετατρέπει σε χρυσάφι ότι αγγίζει. Αυτό είναι ένα σύνηθες «λήμμα» σε εγκυκλοπαίδεια για τη συγκεκριμένη καταχώρηση, αλλά στον…. Οδυσσέα Κορδελιού ο παραλληλισμός έχει ενσάρκωση και ονοματεπώνυμο: Γρηγόρης Ευθυμιάδης!

Ο 21χρονος επιθετικός από το Λάκκωμα Χαλκιδικής («ποδοσφαιρομάνα» αφού ανέδειξε τους διεθνείς Αβραάμ Παπαδόπουλο και Στέφανο Αθανασιάδη) έχει… οργιαστικές επιδόσεις στην τρέχουσα σεζόν, που μακράν είναι η πιο παραγωγική στην καριέρα του. Ο Ευθυμιάδης, που στο παρελθόν πέρασε  απο ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς φέτος δείχνει την αξία του.


Που «χτύπησε», τι χάρισε


Ο νεαρός φορ, που μπορεί να παίξει και μεσοεπιθετικά, πέτυχε εφτά κρίσιμα γκολ, που χάρισαν… 13 (!) βαθμούς από ατόφιο… χρυσάφι στην ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης. Η «ρέντα» του Ευθυμιάδη ξεκίνησε με ένα γκολ στο διπλό κόντρα στη Δόξα Κρανούλας (2-4), συνεχίστηκε με άλλο ένα στον εντός έδρας θρίαμβο με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου (4-1), ενώ έβαλε φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του στο 2-2 με τον Αιγινιακό εκτός έδρας, με δυο προσωπικά γκολ και ανατροπή (οι κυανόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν 2-0). Η δαιμονιώδης φόρμα του Γρηγόρη Ευθυμιάδη «απογειώθηκε» τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, με τρία τέρματα νικών. Τα δυο γκολ δηλαδή που σημείωσε στο θρίαμβο με 2-1 κόντρα στην Κασσιόπη εντός έδρας και το μοναδικό στο παλικαρίσιο διπλό με τον Τύρναβο (0-1) αυτή την Κυριακή. Κοινώς, ο Ευθυμιάδης «υπέγραψε» 13 από τους 20 βαθμούς που κατέκτησε η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου και «έγραψε» το 1/3 των γκολ της περίπου (7 σε σύνολο 22).


«Ορεκτικό» η Δόξα Δράμας


Η… καλή μέρα για τον «μπόμπερ» και το «κανόνι» του Οδυσσέα πάντως φάνηκε νωρίς μέσα στη σεζόν, αφού το πρώτο του επίσημο φετινό γκολ ήρθε στο θεσμό του Κυπέλλου. Το μοναδικό γκολ δηλαδή (ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο) στη νίκη-πρόκριση με 1-0 κόντρα στη Δόξα Δράμας, που έδωσε αυτοπεποίθηση και έσοδα στο Κορδελιό. Εκεί έγινε ενδεικτικός των… προθέσεών του ο Χαλκιδικιώτης κυνηγός.

Αυτός λοιπόν είναι ένας βασικός λόγος που ο Οδυσσέας είναι ζωντανός στη μάχη της πεντάδας, ευρισκόμενος στο μείον έξι και στο μείον ένα από την έκτη θέση (επίσης ενδέχεται να φανεί προνομιούχος). Ο ορισμός του «ηγετικού ρόλου», αφού παίρνει από το… χέρι το Κορδελιό και το οδηγεί σταθερά προς το «όνειρο».


Μέντορας ο Αλεξίου


Το… 10 το «καλό» για τους κυανόλευκους (έχει σκοράρει με όλους τους τρόπους-κεφαλιά, σουτ, πέναλτι, φάουλ) δεν συνεργάζεται πρώτη φορά φέτος με τον Αλέξη Αλεξίου, που τον εμπιστεύεται όσο κανείς άλλος στην καριέρα του και το αποτέλεσμα δικαιώνει αμφότερους. Οι δυο τους συνεργάστηκαν παλιά στην Κ20 του ΠΑΟΚ και συνεπώς ο Ευθυμιάδης αποτελεί «ανακάλυψη» και προσωπικό… στοίχημα του νυν προπονητή του.


«Δεν υπάρχουν βαρόμετρα»


Από την πλευρά του πάντως, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης δείχνει ταπεινός, προσγειωμένος και χωρίς το παραμικρό σημάδι έπαρσης. Κάνοντας επίδειξη αλτρουισμού και ομαδικότητας, τονίζοντας στη mikriliga.com: «
Όντως διανύω την καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου, είναι βάσει αριθμών η πιο παραγωγική. Σημαντικό για μένα είναι ότι νιώθω πολύτιμος. Έχω ενεργό συμμετοχή και ρόλο στην ομάδα. Βεβαίως, το κυριότερο για τον Οδυσσέα είναι ότι δεν υπάρχουν βαρόμετρα, είμαστε ομάδα συνόλου, άσχετα αν το τελευταίο διάστημα φαίνεται να σκοράρω περισσότερο εγώ. Με εμπιστεύονται έμπρακτα, αυτό με ικανοποιεί και κοιτάζω να ανταποδίδω. Θα είναι ιδανικό να συνεχίσουμε έτσι και εγώ και η ομάδα. Και το τέλος του δρόμου να μας βρει στη Football League! Θα είναι το… κερασάκι στην τούρτα!»

Στην κορυφή ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στους τελευταίους 6 αγώνες του πρωταθλήματος!!!!!!


Ο ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ
Δείτε την βαθμολογία των ομάδων του 2ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής στους τελευταίους 6 αγώνες του πρωταθλήματος οπως αναφέρεται στο αθλητικό site οnsports.gr. O ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ βρίσκεται στην κορυφή με τεχνικό ηγέτη στον πάγκο τον ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ στα τελευταία 6 παιχνίδια με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 0 ήττες!!!!!!








Βαθμολογία

# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν- Ι  Γκολ
1 Διγενής Λακκώματος 6 14 4- 2 -0  10-3
2 Κιλκισιακός 6 13 4- 1 -1  11-5
3 Εθνικός Νέου Αγιονερίου 6 12 4- 0 -2  10-6
4 Εθνικός Μαλγάρων 6 9 3- 0 -3  9-12
5 Ηρακλής Αμπελοκήπων 6 9 3- 0 -3  9-6
6 Καμπανιακός 6 9 2- 3 -1  6-4
7 Αγροτικός Αστέρας 6 7 2- 1 -3  7-9
8 Αχιλλέας Τριανδρίας 6 7 2- 1 -3  4-9
9 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 6 5 1 2 -3  9-12
10 Δόξα Χέρσου 6 0 0 0 -6  6-15
















































































.....Και πάλι ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ έδωσε τους 3 βαθμούς στον ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ!!!!!

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΟΔΗ ΦΟΡΜΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.....
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 0-1

(24' Ευθυμιάδης σουτ)

Δυναμικό μπάσιμο και άλμα πεντάδας έκανε ο Οδυσσέας Κορδελιού, που μετά το θρίαμβο με την Κασσιόπη «άλωσε» και την έδρα του Τυρνάβου (0-1), παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από τους Θεσσαλούς. Το γκολ του Λακκώματιώτη Γρηγόρη Ευθυμιάδη (ήταν και «δήμιος» της Κασσιόπης την προηγούμενη αγωνιστική, με δυο γκολ ο 21χρονος φορμαρισμένος επιθετικός) στο 24΄ αποδείχθηκε… χρυσάφι για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, που διατήρησε μέχρι τέλους το αβαντάζ και πλέον θα παίξει τα… ρέστα και στην επόμενη αναμέτρηση, με τον Βατανιακό στην Κατερίνη, με στόχο ακόμα ένα καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη.
Τύρναβος (Λεωνίδας Μπίλης):
Γούπος, Νόνης (45' Παπαϊωάννου), Τσιανάκας, Σιάτρας (62' Πολύζος), Καραγιάννης, Αντωνόπουλος, Οικονόμου, Κυπτίου, Μπουσινάκης, Βούλγαρης, Τσούκαλος (59' Κακαβίτσης). 

Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου):
Κραβαρίτης, Παπαργυρίου, Παλάσκας, Λαμπάκης (88' Καράμπελας), Σάρρος, Κυριακίδης (85' Σάλιβαν), Ιβανίδης, Ευθυμιάδης (78' Θυμιόπουλος), Αχαλινόπουλος, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεολόγου (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κυφός, Θεοδώρου (Πιερίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κακαβίτσης, Καραγιάννης - Παπαδόπουλος, Σάρρος, Παλάσκας, Ιβανίδης, Λαμπάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Βίοι… αντίθετοι για Τύρναβο και Οδυσσέα Κορδελιού, αφού η ομάδα της Θεσσαλίας γνώριζε τη δεύτερη σερί ήττα και έχανε έδαφος για την άνοδο, ενώ η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου πανηγύριζε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και έκανε δυναμικό μπάσιμο για την υπέρβαση, φωνάζοντας «παρών» σε μια κρίσιμη καμπή. Έτσι, ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε με το… αριστερό στον πάγκο των γηπεδούχων, ενώ ο Οδυσσέας πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου και αξιοποίησε τα στραβοπατήματα των Σιδηροκάστρου και Βατανιακού. Το γκολ που έκανε τη διαφορά πέτυχε στο 24΄ ο φορμαρισμένος Γρηγόρης Ευθυμιάδης (ο νεαρός Λακκωματιώτης μεσοεπιθετικός έχει τρία γκολ στα δυο τελευταία ματς), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» πιο εύκολα. Συγκεκριμένα, το Κορδελιό είχε δυο καλές φάσεις με τον Σάρρο στο πρώτο μέρος και κάποιες καλές στο δεύτερο με τους Κυριακίδη, Αχαλινόπουλο και Ευθυμιάδη, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Τύρναβος πίεσε για την ισοφάριση, κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς όμως να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία μπροστά στα καρέ του Κραβαρίτη.