ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ!!!!! Οι δηλώσεις του.........



 Ο διεθνής Λακκωματιώτης αμυντικός Αβραάμ
Παπαδόπουλος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, αποχαιρετά την ομάδα και τους φιλάθλους της, εξηγεί τους λόγους που φεύγει, αποκαλύπτει την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του και παράλληλα πετάει... καρφιά για τον Μίτσελ που όπως αναφέρει «ποτέ μου δεν ένιωσα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τωρινού προπονητή»...
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική Τραμπζονσπόρ.
Μετά την αποδέσμευση του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε:
"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη και τη Διοίκηση που σεβάστηκαν την επιθυμία μου, παρά την έντονη διαφωνία τους, να μείνω ελεύθερος από την ομάδα και να κυνηγήσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, χωρίς μάλιστα το παραμικρό οικονομικό όφελος για την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Σκέφτηκα σοβαρά και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον σύλλογο, στον οποίο όπως γνωρίζουν όλοι αγωνίστηκα για να γίνω μέλος του, διότι ποτέ μου δεν ένιωσα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τωρινού προπονητή. Έτσι έφτασε το σημείο όπου η συνύπαρξη μαζί του κατέστη πλέον αδύνατη.
Δεν ξεχνώ ότι o κ. Μαρινάκης και οι άνθρωποι της Διοίκησης υπήρξαν πάντα σωστοί απέναντι μου και με στήριξαν ουσιαστικά στο σοβαρό τραυματισμό μου, όπως και το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες προσπάθησαν να με μεταπείσουν, προσφέροντας μου μάλιστα και νέο συμβόλαιο ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό, δείχνοντας για μια ακόμα φορά έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Το σεβάστηκαν αυτό και τους ευχαριστώ.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι με βοήθησαν, όλα αυτά τα χρόνια στα οποία μάλιστα είχα την τιμή να φέρω το περιβραχιόνιο του αρχηγού της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.
Είναι δεδομένο πλέον ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και θα φτάσει ακόμα ψηλότερα διότι έχει στο τιμόνι της έναν άνθρωπο που την αγαπάει και έχει όραμα.
Εύχομαι υγεία σε όλους και μεγάλες επιτυχίες στο ΘΡΥΛΟ μας!!!!!"
Αβραάμ Παπαδόπουλος