ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Στό πένθος το Λάκκωμα!! Ασύλληπτη τραγωδία στο γήπεδο"Αβραάμ Παπαδόπουλος" στον αγώνα με την Ορμύλια έχασε την ζωή του απο πνιγμό ο 49χρονος φίλαθλος Γιάννης Κοτότσος γνωστός ως "Διγενάρας".!!!!!!



Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος», στο περιθώριο του αγώνα Διγενής Λακκώματος με την Δόξα Ορμύλιας, καθώς έχασε τη ζωή του ο 49χρονος Γιάννης Κοτότσος γνωστός ως "Διγενάρας".
Φινάλε οδύνης στο σημερινό παιχνίδι, όταν και διαπιστώθηκε ο θάνατος του φιλάθλου των γηπεδούχων, Γιάννη Κοτότσου. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο τέκνων, είχε έλθει στο ημίχρονο και πήγε πίσω από τον πάγκο της Ορμύλιας. Για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε μια λακκούβα με νερό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από πνιγμό. Τραγικές φιγούρες οι άνθρωποι του Διγενή, που τον βρήκαν πεσμένο μπρούμυτα μετά τη λήξη της συνάντησης. Σοκαρισμένοι φώναξαν ασθενοφόρο και αστυνομία, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά και ο θάνατός του από πνιγμό επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή . Ο Γιάννης Κοτότσος ήταν ένας από τους πιστούς φιλάθλους του συλλόγου, γνωστός ως «Διγενάρας», δίνοντας πάντοτε το «παρών» στην κερκίδα και εμψυχώνοντας την ομάδα που αγαπούσε. Συλλυπούμαστε ολοι την οικογένεια του εκλιπόντος, με την ευχή να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 ΛΑΚΚΩΜΑ-ΟΡΜΥΛΙΑ 3-0: Σε δεύτερη μοίρα περνά, φυσικά, όλη η δραστηριότητα και το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου ο Διγενής έφθασε σε σημαντική νίκη. Το συγκρότημα του Νίκου Πασιαλή έπαιξε με πολλές αλαλαγές στη σύνθεση, λόγω των απουσιών (Γκιάλης, Μπάφας, Τσουτσούδης, Παπαδόπουλος, Τερζούδης). Η Δόξα κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία. Σκόραραν στο 35΄ ο Σαββίδης (με απευθείας… κόρνερ), ο Σκέμπι (στο 40΄, εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα) και ο Δοδοντσάκης (στο 49΄ με προβολή, μετά από κόρνερ του Σαββίδη). Στο 62΄ αποβλήθηκαν Δερνεγξής, Κεσίδης, διότι διαπληκτίστηκαν, στο 88΄ με 2η κ.κ. ο Γόμος. Αρκετά καλή η διαιτησία του Γουματιανού (Αλ. Τσακαλίδης, Κλάψας).
 ΛΑΚΚΩΜΑ: ΓΟΜΟΣ, Κουλιούδης, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΔΟΔΟΝΤΣΑΚΗΣ, ΖΗΣΗΣ, Τσιμόπουλος, Ασλανασβίλι (88΄ Ιγνατάκης), Ούτσα, Δερνεγξής, ΣΚΕΜΠΙ, Σαββίδης (75΄ Κουτσόγλου). 
 ΟΡΜΥΛΙΑ: Σαββούδης, Γκανάτσιος, Κλόντιαν (62΄ Βλαχοκώστας), Λανταβός (46΄ Κεσίδης), ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, Ζαφειρίδης, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, Δαμασκηνός, ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΠΟΡΙΑΖΙΔΗΣ.