ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Την άτυπη ρεβάνς του αποκλεισμού από το κύπελλο πήρε ο Διγενής Λακκώματος, κερδίζοντας στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» τη Νίκη Πολυγύρου (1-0) και ανέβηκε βαθμολογικά σε απόσταση αναπνοής απο την κορυφή!!!


ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  (1-0)
Την άτυπη ρεβάνς του αποκλεισμού από το κύπελλο πήρε  ο Διγενής Λακκώματος, κερδίζοντας στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» τη Νίκη Πολυγύρου. Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα δεν είχαν απόδοση ανάλογη με εκείνη του προημιτελικού, ωστόσο μπορούσαν να είχαν πάρει την ισοπαλία, αφού έχασαν ευκαιρίες. Ανασταλτικός παράγοντας στάθηκε για τη Νίκη το πρόβλημα γηπέδου και οι προπονήσεις που χάθηκαν λόγω της κακοκαιρίας. Από την άλλη, ο Διγενής άρχισε πολύ καλά τον αγώνα, είχε πολύ καλή κυκλοφορία και πίεσε ασφυκτικά ως το 25΄, όταν τραυματίστηκε και αποχώρησε ο (κορυφαίος του γηπέδου) Δούμας (είχε επιστρέψει από τραυματισμό και στάθηκε πάλι άτυχος). Στη συνέχεια ο Διγενής διατήρησε την υπεροχή, χωρίς όμως ευκαιρίες και τελικά έφθασε στην επιτυχία. Στο 31΄ σουτ του Ούτσα πέρασε λίγο άουτ, ίδια κατάληξη είχε το φάουλ του Βούλγαρη στο 35΄. Στο 48΄ λάθος στην άμυνα, ο Βούλγαρης προωθήθηκε, έβγαλε σέντρα και η κεφαλιά του Πιετρί πέρασε άουτ. Στο 65΄ αντεπίθεση της Νίκης, ο Βούλγαρης τροφοδότησε τον Χλιάπα, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Στο 73΄ μετά από πολύ ωραία σέντρα του Ξανθινίδη, ο Ντάσι πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σεβαστά, σημειώνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Άψογη η διαιτησία του Δραγάτη (Χριστάκογλου, Ρήγας).                                               ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζάρας, Ούτσα, Τσουτσούδης, ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ, Μεσιάρης, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, Μπάφας, ΒΕΝΤΖΙΟΣ (81΄ Βαρλάμης), ΝΤΑΣΙ, ΞΑΝΘΙΝΙΔΗΣ, ΔΟΥΜΑΣ (24΄ λ.τ. Γιαλετζής-67΄ λ.τ. Χασαπίδης).
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Σεβαστάς, Γιουβανάκης (86΄ Αγγελής), Δημούδης, Καραγκιοζίδης, ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ, ΧΛΙΑΠΑΣ, ΖΟΥΝΗΣ, Κυριαφίνης, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΑΚΟΥΡΟΣ, ΠΙΕΤΡΙ (67΄ Σουσούρας).                                                                                                    ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ: Η Νίκη Πολυγύρου, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κοτζάμπαση, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα, διοργανώνει μια σειρά ενεργειών οικονομικής βοήθειας προς την οικογένειά του. Έτσι, σε συνεργασία με το καφέ-μπαρ «Tiverious» προγραμματίστηκε ότι την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου σε κάθε παραγγελία πελάτη ένα ποσό θα πηγαίνει γι΄ αυτόν τον σκοπό, για τις ανάγκες αποκατάστασης και θεραπείας. Η ανταπόκριση των φιλάθλων θεωρείται δεδομένη.