ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Νεα νίκη για τον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος επι του ΦΟΙΝΙΚΑ Νικήτης (3-1) με 3 πανέμορφα γκόλ του Σωτήρη Κωνσταντινίδη (2) και Ανδρέα Μηκέ (1) με ασίστ Απόστολου Κοντού (2) και Παναγιώτη Τσαμασλίδη (1).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, περιλαμβάνονται οι Κωνσταντίνος Ανατολίτης, Γιωργος τσεκουρας, Γιωργος κουρα και Παναγιωτης Κεμ, , τα οποία χαμογελούν, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες


 




ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ (3-1)
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Διγενή, που επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο, λυγίζοντας τον Φοίνικα εχοντας 13 απο τους 15 παίκτες του κατω των 21 ετων και μόνο δυο μεγάλους (Σωτ. Κωνσταντινίδη και Κουλη Σιδηρόπουλο)!!!!. Το παιχνίδι είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι με πολύ νεανικό σύνολο μπορεί να μην έπιασαν απόδοση προηγούμενων αγώνων, όμως είχαν ηγέτη τον διεθνή Σωτήρη Κωνσταντινίδη σε άλλο ένα ματς και χειροκροτήθηκαν στο τέλος από τους φιλάθλους. Από την άλλη, η Νικήτη έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία, είχε επίσης πολλά νεαρά παιδιά, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Με γκολ «από τα αποδυτήρια» άρχισε ο Διγενής, αφού στο 2΄ κόρνερ του Κοντού και με ωραία κεφαλιά ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης έκανε το 1-0. Στο 23΄ κεφαλιά του Κομπούρη στο κάθετο δοκάρι. Στο 62΄ εξαιρετική μπαλιά του Κοντού στον Σωτήρη Κωνσταντινίδη, που πλάσαρε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα (2-0). Στο 74΄ ωραία ενέργεια του Τσαμασλίδη και με γυριστή κεφαλιά ο Ανδρέας Μηκές πέτυχε το (3-0). Στο 92΄ ο Κουρατζίνος υπέπεσε σε πέναλτι στον Παπαδόπουλο, ευστόχησε ο Δημήτρης Κανατάς (3-1). Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Χρυσέλη (Χριστάκογλου, Τσιρωνάς).
ΛΑΚΚΩΜΑ (Λεωνίδας Κασάπης): Χατζόπουλος (86΄ Κυνδελέρος), Τσεκούρας, Μηκές (76΄ Κεμεντζετζίδης), Τσιφτσής, Σιδηρόπουλος, Κουρατζίνος, Τσαμασλίδης, Φοιτάς, Τσακίρης (66΄ Γαβρικούδης), Κωνσταντινίδης, Κοντός (63΄ Ανατολίτης).
ΝΙΚΗΤΗ (Βαγγέλης Κουτσουρές): Βραμπάρης, Μουστάκας, Λάκκας, Τσιντάρης, Αποστολούδης, Σιδηρόπουλος, Κανατάς, Χότζα, Παπαδόπουλος, Πιτσόλης, Κομπούρης.