ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε σήμερα Σάββατο 6 Σεπ. στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" το μεγάλο αφιέρωμα (μία έγχρωμη σελίδα¨) για τον νέο ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!

Ο Κλάους, ο Ιβάν και ο… Μελισσανίδης!!!!!!!!!!!!!!

 Ο Κλάους, ο Ιβάν και ο... Μελισσανίδης!
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για το φιλολογικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για τον Λακκωματιώτη διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ Στέφανο Αθανασιάδη. Τώρα, λέγεται και γράφεται (από την εφημερίδα Arena Press) πως και η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση προς τον Ελληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Επισήμως η ΑΕΚ δεν έχει πάρει θέση, ούτε και η πλευρά του Κλάους Αθανασιάδη, για ένα θέμα που φαίνεται ότι ίσως να απασχολήσει στο μέλλον τις δύο πλευρές, όταν ο 26χρονος επιθετικός θα μπορεί από τον Ιανουάριο να κλείσει σε όποια ομάδα επιθυμεί, αν μέχρι τότε φυσικά δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.
Στον ΠΑΟΚ που περιμένουν τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, να κάνουν την τελική επαφή μαζί του και να βάλει τις υπογραφές, αφού όπως επέμεναν και χτες στη Μικράς Ασίας “δεν υπάρχει κανένα θέμα και πρόβλημα με τον Αθανασιάδη…”.
Απορία: Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν φωτογραφιζόταν αγκαλιά ο Ιβάν Σαββίδης τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά;
To μόνο που ενώνει, πάντως, και τους τρεις (Αθανασιάδης – Σαββίδης – Μελισσανίδης) είναι η ποντιακή καταγωγή. Ισως, όμως, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κλάους να μην είναι… ποντιακό ανέκδοτο.

ΜΠΑΜ με Φραγκιουδάκη ο Διγενής!!! Απο τον Πλατανιά στο Λάκκωμα!!!!!!

Ο Γιάννης Φραγκιουδάκης θα φορά φέτος την φανέλα του Διγενή Λακκώματος!!!!
Μία νέα σελίδα γυρίζει στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στην προσωπική του ζωή ο Γιάννης Φραγκιουδάκης.

O 19χρονος (γενν. 15/02/1995) ποδοσφαιριστής που βρέθηκε πέρσι στην Δόξα Πλατανιά μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και παράλληλα κατάφερε να βρει και ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο αριστεροπόδαρος πρώην παίκτης των Νέων Χανίων και του Κρητικού Αστέρα, αλλά και στέλεχος των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης, συμφώνησε με τον ιστορικό σύλλογο της Χαλκιδικής, τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, ο οποίος  εχει μαζέψει ολη την αφρόκρεμα ποδοσφαιριστών απο τις Μικτές ομάδες ολης της Ελλάδος απο τον ΕΒΡΟ εως την ΚΡΗΤΗ!!!!!!! (συνολικά 19 ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων των Ε.Π.Σ. ηρθαν φέτος στο Λάκκωμα και θα φορέσουν την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ!!!!!)
Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή μέσω του blog μας θέλησε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Πλατανιάς και προσωπικά τον Ηλία Μαχαίρα για τη διευκόλυνση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.