ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κλάους, ο Ιβάν και ο… Μελισσανίδης!!!!!!!!!!!!!!

 Ο Κλάους, ο Ιβάν και ο... Μελισσανίδης!
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για το φιλολογικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για τον Λακκωματιώτη διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ Στέφανο Αθανασιάδη. Τώρα, λέγεται και γράφεται (από την εφημερίδα Arena Press) πως και η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση προς τον Ελληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Επισήμως η ΑΕΚ δεν έχει πάρει θέση, ούτε και η πλευρά του Κλάους Αθανασιάδη, για ένα θέμα που φαίνεται ότι ίσως να απασχολήσει στο μέλλον τις δύο πλευρές, όταν ο 26χρονος επιθετικός θα μπορεί από τον Ιανουάριο να κλείσει σε όποια ομάδα επιθυμεί, αν μέχρι τότε φυσικά δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.
Στον ΠΑΟΚ που περιμένουν τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, να κάνουν την τελική επαφή μαζί του και να βάλει τις υπογραφές, αφού όπως επέμεναν και χτες στη Μικράς Ασίας “δεν υπάρχει κανένα θέμα και πρόβλημα με τον Αθανασιάδη…”.
Απορία: Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν φωτογραφιζόταν αγκαλιά ο Ιβάν Σαββίδης τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά;
To μόνο που ενώνει, πάντως, και τους τρεις (Αθανασιάδης – Σαββίδης – Μελισσανίδης) είναι η ποντιακή καταγωγή. Ισως, όμως, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κλάους να μην είναι… ποντιακό ανέκδοτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου