Θεμέλια σωτηρίας έβαλε ο Διγενής Λακκώματος, που... έτρωγε σίδερα με τον Κιλκισιακό, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι το ματς είχε χαρακτήρα τελικού. Η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν αντέδρασε θετικά, μετά τις αποτυχίες με Μουδανιά και Νέστο Χρυσούπολης, με το γκολ του Ορφανού να αποδεικνύεται υπέρ-αρκετό (υπήρξαν και άλλες ευκαιρίες, όπως τα δοκάρια των Σπανού και Γκουγκουλιά και κανονικότατο γκόλ του Παπαποστόλου που κακώς ακυρώθηκε!!!!). Πλέον, την ομάδα της Χαλκιδικής περιμένει... Γολγοθάς, αφού αντιμετωπίζει κατά σειρά εκτός έδρας τους δυο πρωτοπόρους! Αρχικά την Κυριακή τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και εν συνεχεία τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. «Η νίκη με τον Κιλκισιακό μας δείχνει το δρόμο. Κανένα ματς δεν είναι ξεγραμμένο, ούτε έχουμε πολυτέλεια να διαλέγουμε στη βαθμολογική κατάσταση που είμαστε» είναι το μήνυμα στους κυανέρυθρους.
Από τον Διγενή στη Θεσσαλονίκη στον Ευοσμο oπου θα αναμετρηθεί η καλύτερη αμυνα του πρωταθλήματος (9 γκολ παθητικό ο Αγροτικός Αστέρας) με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (46 γκολ στο ενεργητικό του ο Διγενής Λακκώματος) θα λείψουν οι τιμωρημένοι Τουλκερίδης και Γεωργιάδης, αλλά και ο τραυματίας Κωστικίδης. Στον αντίποδα, για το Λάκκωμα επανέρχονται οι Μανουσαρίδης που ηταν τραυματίας  και ο Λαμπερνάκης, που εξέτισε την  ποινή του.

"ΚΟΜΠΛΕ" Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ!!!!!!!
Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Ευόσμου στη νέα εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διγενή Λακκώματος, αφού γυρνά ο Πολωνός φορ, ενώ και ο έμπειρος στόπερ ξεπέρασε το χτύπημα στο κεφάλι.
Επιπόλαιος κρίθηκε  ο τραυματισμός του Στέφανου Καπία στο κεφάλι. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Αγροτικού Αστέρα συγκρούστηκε σε μια από τις τελευταίες φάσεις του νικηφόρου αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (1-0 εντός έδρας με γκολ του Λαζαρίδη) με τον Γιώργο Ζαγοριανό, με τους δυο παίκτες να σωριάζονται στο έδαφος. Οι δυο ομάδες ανησύχησαν για τα χειρότερα, οι παίκτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις, αλλά ευτυχώς δεν ήταν ανησυχητικό και αμφότεροι πήραν εξιτήριο από νωρίς.
Ο Καπίας λοιπόν υπολογίζεται κανονικά από τον Παναγιώτη Διλμπέρη για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα (δεύτερος σερί στον Εύοσμο) με τον Διγενή Λακκώματος. Διαθέσιμος θα είναι και ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, που από Τετάρτη μπαίνει σε φουλ ρυθμούς. Ο Πολωνός επιθετικός είχε προφυλαχθεί προληπτικά με το Βυζάντιο, λόγω μικροενοχλήσεων και έτσι δεν υπάρχουν απουσίες για το τεχνικό τιμ των «σταχυοφόρων». Οι πράσινοι δεν υποτιμούν την ομάδα της Χαλκιδικής και θέλουν να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο την άνοδο.