ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Καραγκούνης και επίσημα στον Άρη...

O  ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΩΣΤΑΣ  ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Παίκτης του Άρη και επίσημα για την επόμενη σεζόν με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα είναι ο Βασίλης Καραγκούνης. Διαβάστε τι δήλωσε ο 19χρονος αμυντικός.
 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη. Ο 19χρονος πλάγιος μπακ (μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τόσο τη δεξιά όσο και την αριστερή πλευρά) βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό".

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

O Λακκωματιώτης αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε για τις κακές εμφανίσεις των πρώτων φιλικών, τους αυτοματισμούς που αργούν να βγουν και τη μάχη που δίνει ο ίδιος για να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Για την κατάστασή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη σεζόν:
«Η περασμένη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να φθάσω στο επιθυμητό επίπεδο για να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Εχω ακούσει κι εγώ πάρα πολλά. Οτι "δεν είναι έτοιμος", ότι "θα αργήσει". Εχουν έρθει στα αυτιά μου, τα έχω ακούσει κι εγώ. Δεν θέλω να πω πολλά σε αυτούς. Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστό πόσο έτοιμος είμαι. Εγώ δουλεύω καθημερινά για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είμαι 100%, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σταθώ, να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα. Απλά νομίζω ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου εφόσον δεν έχω άλλον τραυματισμό και είμαι υγιής. Αυτό εύχομαι και στα άλλα παιδιά. Να έχουμε όλοι υγεία και νομίζω ότι με δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και ομαδικά και ατομικά».
Για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα για την εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά προετοιμασίας:
«Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να χάνει. Παίξαμε κάποια φιλικά που ήμασταν πολύ κακοί. Μέτριοι προς κακοί, η δική μου άποψη. Παρουσιάσαμε κάποια προβλήματα και είναι λογικό όταν βρισκόμαστε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο να υπάρχουν οι γκρίνιες και οι προβληματισμοί. Προβληματισμός υπήρχε και από εμάς. Και για εμένα όχι τόσο για τα αποτελέσματα που είναι σημαντικά γι' αυτή την ομάδα και το ξέρω εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως γιατί δεν βγάλαμε κάποια στοιχεία που έπρεπε να έχουμε στο παιχνίδι μας. Εν συνεχεία πιστεύω ότι υπήρξε κάποια βελτίωση και ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα μας».
Για τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία:
«Ηταν μία πολύ δύσκολη προετοιμασία και το θετικό ήταν πως δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό σκληρά, αλλά σίγουρα η ομάδα χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει και ο κόσμος και εμείς, αλλά και γενικότερα όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο με την έναρξη του πρωταθλήματος και εν συνεχεία η ομάδα να βγάλει και τους αυτοματισμούς και το καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο που θέλουμε».
Για τον λόγο για τον οποίο οι Πειραιώτες επέλεξαν να δώσουν τόσο δυνατά φιλικά σε όλη την προετοιμασία:
«Χρειάζεται να γίνονται τέτοια παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο ισχυρές ομάδες. Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια με όποια ομάδα και αν παίζει κοιτάζει να βγάζει μία καλή εικόνα, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και να κάνει τον κόσμο του χαρούμενο. Επαναλαμβάνω ότι φαίνεται πως η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά. Νομίζω, όμως, ότι σιγά-σιγά αρχίζουμε και βγάζουμε και αυτοματισμούς και κάποια πράγματα που δεν υπήρχαν στην αρχή».