ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΄΄ΦΟΝΙΑΣ΄΄ Ο ΚΛΑΟΥΣ!!!!!!!!

Χαλαρά και με φονικό Κλάους

Με κορυφαίο τον Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 3-1 επί του Λεβαδειακού. Δεν ανέβασαν στροφές οι "ασπρόμαυροι" που κατάφεραν να κρατήσουν δυνάμ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ http://www.youtube.com/watch?v=sIZEkTcTcmc&feature=player_embedded#!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΄΄ΤΑΛΕΝΤΟ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ

Γρηγόρης Ευθυμιάδης: Επαγγελματίας «επιθετικός»

Γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου του 1991, στο Λάκκωμα Xαλκιδικής, ηταν ο ένας από τους αρχηγούς της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, αποτελεί ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ των Δικεφάλου, αλλά και του Παναγιώτη Κερμανίδη της ακαδημίας των Μπέμπηδων 2000, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Παίκτης για όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά με ιδιαίτερο χάρισμα όταν βρίσκεται στην κορυφή αυτής, έχει καταφέρει τα τελευταία δυο χρόνια που βρίσκεται στον Δικέφαλο, να χαρίσει νίκες στην ομάδα του, τόσο με τα γκολ που σημείωσε όσο και με τις ασίστ που μοίρασε.
Πρόκειται για έναν από τους τρεις νεαρούς παίκτες της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι (21.08.09), αλλά όπως γίνεται συνήθως, παρέμεινε στην δεύτερη ομάδα. Βέβαια, είχε την ευκαιρία να προπονηθεί αρκετές φορές με τον Φερνάντο Σάντος και την πρώτη ομάδα, ως νεαρός επαγγελματίας του συλλόγου και να πάρει πολύτιμες εμπειρίες.
\"\"
Με την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο παίζοντας μπάλα με τα παιδιά του χωριού στις ακαδημίες του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, αλλά σύντομα εντάχθηκε στα τμήματα της Ακαδημίας του Παναγιώτη Κερμανίδη, όπου αγωνίστηκε μέχρι και την προηγούμενη σεζόν (2007-2008). Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή για την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη για να συνεχίσει με τον Γιώργο Τουρσουνίδη. Στη συνέχεια την ομάδα ανέλαβε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης με τον Γ.Χ Γεωργιάδη, με του οποίους και συνέχισε, ενώ σήμερα προπονείται με τον Αλέξη Αλεξίου.
Αποτέλεσε επίλεκτο μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ, ενώ πέρασε και από προεπιλογή της Εθνικής ομάδας παίδων όταν στη θέση βρισκόταν ο Γιώργος Σεμερτζίδης.
Όνειρο του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, είναι κάποια μέρα να παίξει και να καθιερωθεί ως επαγγελματίας στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα. Για αυτό ζει και αναπνέει και για το λόγο αυτό προπονείται τόσο σκληρά, θέλοντας να κάνει τις φιλοδοξίες του πράξη.
Ο Γρηγόρης, μετά την σημαντική εμπειρία που αποκόμισε από τα πρωταθλήματα των Κ21 της Σούπερ Λίγκα, αναφέρει πως πρόκειται για μια αξιόλογη και ανταγωνιστική διοργάνωση μέσω της οποίας εκατοντάδες νεαροί παίκτες, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ως μέλη μιας ομάδας, και σε συνθήκες επαγγελματικών ομάδων να ταξιδέψουν και να αντιμετωπίσουν αξιόμαχες αντιπάλους στις έδρες τους.
Ο Γρηγόρης, μετά την σημαντική εμπειρία που αποκόμισε από τα πρωταθλήματα των Κ21 της Σούπερ Λίγκα, αναφέρει πως πρόκειται για μια αξιόλογη και ανταγωνιστική διοργάνωση μέσω της οποίας εκατοντάδες νεαροί παίκτες, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ως μέλη μιας ομάδας, και σε συνθήκες επαγγελματικών ομάδων να ταξιδέψουν και να αντιμετωπίσουν αξιόμαχες αντιπάλους στις έδρες τους.
\"\"
Η μέρα του μοιράζεται ανάμεσα σε προπονήσεις, αγώνες και γυμναστήριο, αφού πλέον είναι απόφοιτος Λυκείου. Στον ελεύθερο του χρόνο, προτιμά να πηγαίνει σινεμά και να βγαίνει παρέα με φίλους του.
Αγαπημένη του ξένη ομάδα είναι η Ρεάλ, θαυμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ακούει πολλή μουσική κυρίως mainstream, δηλώνει σινεφίλ, έχει καλή σχέση με τον υπολογιστή του με τον οποίο σερφάρει στο ιντερνέτ.
Σήμερα ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ειναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ αφου πέρασε απο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, βαδίζοντας στα χνάρια των δυο φίλων του και συνχωριανών του  διεθνών ποδοσφαιριστών ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ:

Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο:ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: Ντούκας, Μερκούρης-Πάνου (Καστοριάς), ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ: Πασλαμούσκας, Καρυπίδης-Εφραιμίδου (Πέλλας), ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Καλεμτζής, Πασαλής-Ρήγας (Χαλκιδικής), ΗΡΑΚΛΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Τομίδης, Σίπκας-Δεμερτζής (Πέλλας), ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ-ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Μολιχιτούδης, Νικολαδης-Κούλα Χασάν (Μακεδονίας)παρατηρητής Διαιτησίας:  Ιωαννίδης(ΣΕΡΡΩΝ), ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κετεσίδης, Τσαουσίδης-Αναστασιάδης (Σερρών), ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Τσαλουχίδης, Ευθυμίου-Τσαμπαζάκης (Κιλκίς) 
ΣΗΜ: Ο Αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ που ηταν να γίνει το Σαββατο 7 Ιαν. 2012 αναβλήθηκε απο την ΕΠΟ.

ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ΜΙΚΡΟΙ΄΄ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ..........

                                                        Π Α Ι Δ Ε Σ
                     ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ  (3-0)
        Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθει στα γήπεδα  ΄΄ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΉ΄΄ η ομάδα των παίδων του ΔΙΓΕΝΗ μετά απο σπουδαία εμφάνιση επιβλήθηκε της αντίστοιχης του ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ με σκόρ (3-0). Για την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  ανοιξε τον χορό των τερμάτων ο ΤΑΣΟΣ ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ με κεραυνό εξω απο την περιοχή πετυχαίνοντας το (1-0), διπλασιασε τα τέρματα για τον ΔΙΓΕΝΗ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ με διαγώνιο πλασέ κανοντας το (2-0) και το σκόρ εκλεισε ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ με αψογη εκτέλεση φάουλ πραγματοποιώντας το τελικό (3-0)