ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Στο ίδιο έργο θεατές με το "καλημέρα" στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!! (2-1) έχασε στην Αρναία ο Διγενής Λάκκωματος με πολλά παράπονα απο τον Παυλίδη!!!!


 













ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (2-1) (Φωτο: Φένια Χρηστίδου)
Στο ίδιο έργο θεατές!! Με το καλημέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ξεκίνησε ακριβώς η διαιτησία οπως τέλειωσε στην περσινή ποδ. περίοδο με τον Παυλίδη να δίνει ανύπαρκτο πενάλτι σε βάρος του Διγενή και να κλείνει τα μάτια σε καθαρή ανατροπή πέναλτι υπερ του οπως ακριβώς στο φινάλε με Αφυτο με τον ιδιο διαιτητή να δινει δυο ανύπαρκτα πέναλτι και αποβολή!!!!
Δραματική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση, όπου οι γηπεδούχοι του Στέλιου Τζιότζιου ανέτρεψαν το σκορ στο φινάλε, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Λεωνίδα Κασάπη φωνάζουν για τη διαιτησία του Παυλίδη. Μάλιστα οι άνθρωποι του Διγενή είναι τόσο εκνευρισμένοι, που ζήτησαν εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή, τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που τους αδικεί. Το τελικό σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους που ηταν πολύ καλοί και με περίτεχνες ενέργειες εδειχναν οτι θα εφευγαν νικητές αλλα λογάριαζαν χωρις τον διαιτητή . Παρά τις απουσίες του ο Απόλλων έδειξε μαχητικό πνεύμα και «άρπαξε» τη νίκη στο τέλος. Πολύ δυνατά μπήκε το Λάκκωμα, προηγήθηκε στο 18΄, όταν ο Κώστας Ανατολίτης αξιοποίησε σέντρα του Κωνσταντινίδη. Στο 25΄ λάθος της άμυνας, ο Ανατολίτης βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε άουτ. Στο 30΄ ο Τοπουζλίδης ανενόχλητος από πλάγια θέση, σούταρε άστοχα. Στο 55΄ σε ανατροπή του Κωνσταντινίδη δεν δόθηκε πέναλτι, ενώ οι φωνές συνεχίστηκαν στο 67΄, όταν σε διεκδίκηση του Κατσόγλου με τον Λευτέρη Μπουλγκουρίδη, υποδείχθηκε ανύπαρκτο πέναλτι, με το οποίο ο δεύτερος ισοφάρισε. Στο 76΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Ποτουρίδης, την ώρα που γινόταν αλλαγή, στο 88΄ ο Εράλντο Πετάλι με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις ο Διγενής έχασε ευκαιρίες με τους Κωνσταντινίδη, Βελάϊ, Καράι και Κατσόγλου με τον τερματοφύλακα Κιάτο να κρατάει ορθια την Αρναία. ΑΡΝΑΙΑ: Κιάτος, Κοκότας, Κάτσιος, Παπαγεωργίου, Χιούτης, Β. Τσιούκας (70΄ Κούντουρος), Κωνσταντινίδης, Ζαχ. Καλτσός, Μπουλγκουρίδης (91΄ Κογκιτζιασβίλι), Λιώπας, Πετάλι. ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Κουρατζίνος (63΄ Τσεκούρας), Ποτουρίδης (76΄ Μικές), Σιδηρόπουλος, Κατσόγλου, Κιουλτζής, Βελάι, Θαλασσάς, Τοπουζλίδης, Κωνσταντινίδης, Ανατολίτης (46΄ Καράι).