ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Στούς "8" του Κυπέλλου ο Διγενής με εξάρα στην Γαλάτιστα!!!

Ο Βασ. Χρυσοχοϊδης άνοιξε το σκόρ.
O Aρης Μιχάλης πέτυχε το 3ο γκόλ
Ο Χρήστος Κωστικίδης σκόραρε 2 φορές
.......Και ο Τέο Χατζηαναγνώστου πέτυχε γκόλ
 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (6-0)
 
Στους «8» του κυπέλλου Χαλκιδικής πέρασε ο Διγενής Λακκώματος, κερδίζοντας  εύκολα με 6-0 τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας. Είναι χαρακτηριστικό πως με τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν μόνο παίκτες που δεν είχαν παίξει στο ματς της πρεμιέρας με τον Κιλκισιακό, εξαίρεση μόνο ο Κωστικίδης, που επίσης έμεινε για ένα ημίχρονο. Στο 5΄ ο Γεωργίου τροφοδότησε τον Βασίλη Χρυσοχοϊδη, που άνοιξε το σκορ (1-0), στο 11΄ ωραία κάθετη μπαλιά του Μπίκα για τον Χρήστο Κωστικίδη, που δεν αστόχησε (2-0), ενώ στο 17΄ ο Aρης Μιχάλης πέρασε και τον τερματοφύλακα (3-0). Στο 22΄ και 26΄ οι Γεωργίου, Κωστικίδης αντίστοιχα από θέση τετ-α-τετ έστειλαν την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 34΄ ο Παπαντωνίου έδωσε στον Κωστικίδη κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα (4-0). Στο 40΄ ο Κωστικίδης πλάσαρε πάνω από τον εξερχόμενο Πουρνάρα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, στο 56΄ μετά από ενέργεια του Γιαλετζή, ο Τέο Χατζηαναγνώστου ανέβασε κι άλλο το σκορ (5-0), ενώ στο 72΄ ο Γεωργίου έκανε το 6-0. Ευκαιρίες στο β΄ μέρος έχασαν και οι Φακιρίδης (59΄), Χρυσοχοϊδης (62, 67΄), Γιαλετζής (65΄΄,81΄), Γεωργίου (68΄77΄).
 Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Δράγκος (Κουρίδης, Ρήγας).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Στέφανος Μπορμπόκης) Ταχματζίδης, Παπαντωνίου, ΜΠΙΚΑΣ, ΠΑΣΟΥΔΗΣ, ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ, Μιχάλης (20΄ Γιαλετζής), Τσερκέζης (46΄ Φακιρίδης), ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Κωστικίδης (46΄ Χατζηαναγνώστου), Γεωργίου.
ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ:(Μιχάλης Μαστροκώστας) ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΟΥΑΝΗΣ, Πανέλας, ΣΙΜΩΝΗΣ, Τσιόκανος (65΄ Λιάκος), Γούσιος, Λιάρος, Χλιάπας (85΄ Πανδρεάς), Ματσούκης, Καφαντάρης, ΖΕΦΙ (76΄ Δαιμώνης).
Αντιδράσεις: 

Με γκόλ του Γρηγόρη Ευθυμιάδη ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ απέκλεισε την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ!!!!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Φωτογραφία: Ο Οδυσσέας Κορδελιού απέκλεισε την Δόξα Δράμας!

«Έκπληξη» σημειώθηκε στο Κορδελιό, όπου ο τοπικός Οδυσσέας επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι αν και αγωνίζονται σε μία κατηγορία χαμηλότερη από την Δόξα, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, πανηγυρίζοντας στο τέλος μία σπουδαία πρόκριση!

Το γκολ για τον Οδυσσέα σημείωσε ο Ευθυμιάδης στο 61’ με δυνατό σουτ.

Να σημειωθεί, πως έξι λεπτά αργότερα η Δόξα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Ταραλίδη σταμάτησεστο δοκάρι!

Το νικητή της αναμέτρησης ΑΟ Γλυδάφα – Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση ο Οδυσσέας Κορδελιού.

Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου): Kραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Σάρρος, Λαζαρίδης, Αχαλινόπουλος (82' Ιβανίδης), Κυριακίδης, Μπολώσης (89' Παπαδόπουλος), Ζαγναφέρης (57' Ευθυμιάδης).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δάυκος, Αγτζίδης (63' Ρούσεφ), Ζαρακλείδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Καπνίδης (36' Ταραλίδης), Καστελάν, Θάνος, Μπάρος (70' Περπερίδης), Κοντέων.
Ολοι οι ποδοσφαιριστές του ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ πάνω στον σκόρερ Γ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Με ενα πολύ όμορφο γκόλ του Λακκωματιώτη Γρήγορη Ευθυμιάδη ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ  κέρδισε με (1-0) την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για το κύπελλο Ελλάδας και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Συνεδριάζει και αποφασίζει η Επιτροπή!!!!!!

Ε.Π.Ο.

           Η πιο κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της Δ' Εθνικής και τις προκηρύξεις του φετινού πρωταθλήματος μάλλον έχει φτάσει! Σήμερα (Τετάρτη) στις 11.00 θα βρεθούν τα μέλη της νεοσύστατης Επιτροπής Πρωταθλήματος στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, ώστε να καταλήξουν στο τελικό σχέδιο που θα υπολοιηθεί για τη δομή των κατηγοριών. Παρουσία του αναπληρωτή προέδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος και οι συνεργάτες του (Στέλιος Μπρατσόλης, Δημήτρης Κουτρουμάνος) θα συντάξουν το πλάνο, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα συνάδει με τις επιθυμίες του Γιώργου Σαρρή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, λοιπόν, σήμερα θα αποφασιστεί η κατάργηση της Δ' Εθνικής και ο τρόπος με τον οποίο θα μοιραστούν οι ομάδες στη Γ' Εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα. Το πλάνο που έχει σχεδιαστεί, αναφέρεται στη δημιουργία έξι ομίλων Γ' Εθνικής, που θα αποτελούνται από 16 ομάδες έκαστος. Οπως γίνεται αντιληπτό, από κάθε όμιλο θα ανέβουν περίπου οι μισές κάθε ομίλου της Δ' Εθνικής, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις από τα τοπικά πρωταθλήματα να προβιβαστεί το ένα τέταρτο () των πρωταθλητριών, δηλαδή 14 ομάδες. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιθανό σήμερα κιόλας να λυθούν όλες οι απορίες που ταλαιπωρούν τους παράγοντες των σωματείων τους τελευταίους μήνες.